Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα προς Σαμαρά για λαθρομετανάστες: Ακολουθεί την πολιτική της κυβερνήσεως

Ντόρα προς Σαμαρά για λαθρομετανάστες: Ακολουθεί την πολιτική της κυβερνήσεως

Ο Σαμαράς, που επί των ημερών του μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας 200.000 αλλοδαποί από Αφρική και Ασία, είχε το θράσος να μιλήσει στο συνέδριο της Ν.Δ. για λαθρομετανάστες και να ζητήσει σκληρά μέτρα! Μέτρα που αυτός σαν πρωθυπουργός και δεν εφάρμοσε.

Η ενέργειά του αυτή δεν ήταν τίποτε άλλο από μία ακόμη προσπάθεια και απ’ ό,τι φαίνεται όχι η τελευταία, για να διεκδικήσει την προεδρία, που όλα δείχνουν ότι θα μείνει γι’ αυτόν όνειρο απατηλό.

Σε όσους απαντούν στον Σαμαρά και λένε τι συνέβαινε επί των ημερών του απαντούν κάποιοι λακέδες και βλάκες και λένε ότι είχαμε τότε απελάσεις και ήταν κλειστά τα σύνορα. Μάλλον ζούσαν σε άλλη χώρα…

Απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά όμως, έδωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι τα όσα είπε είναι θέμα λεξιλογίου, αφού ο Σαμαράς δεν έχει καταθέσει διαφορετική πρόταση ούτε για την συμφωνία των Πρεσπών, ούτε για τους λαθρομετανάστες και ακολουθεί την πολιτική της κυβερνήσεως…

Ένα φτηνό σόου, ήταν λοιπόν η ομιλία Σαμαρά και τίποτε άλλο και είναι ξεκάθαρο πως το μόνο κόμμα που είχε και έχει σωστή πολιτική από την δεκαετία του ’90 ακόμα απέναντι στο μεγάλο αυτό ζήτημα ήταν και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version