Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Σπίτια με πισίνες δίνει στους λαθρομετανάστες ο Δήμος Αθηναίων

YouTube Poster

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” πρόβαλλε σε δίστηλο ρεπορτάζ τις αποκαλυπτικές καταγγελίες του επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”, Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με τις πλούσιες παροχές του Μπακογιάννη προς τους λαθρομετανάστες. 

“ΜΥΔΡΟΥΣ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων κατά του Κώστα Μπακογιάννη αναφορικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας που φέρεται ότι υιοθετεί ο δήμος. Οι καταγγελίες Κασιδιάρη προκάλεσαν τεράστια έκπληξη, αφού ο πρώην βουλευτής έκανε λόγο για ένα πρόγραμμα που προβλέπει παροχές στα μπανγκαλόου όπου θα στεγάσουν τους μετανάστες, όπως κλιματιστικά, έπιπλα, πισίνες και σίτιση μέσω εταιρίας διανομής φαγητού με πέντε ισορροπημένα γεύματα υπό τις συμβουλές επαγγελματία διατροφολόγου!

Στις καταγγελίες αυτές ο κ. Μπακογιάννης δεν απάντησε, γιατί αποχώρησε ακριβώς τη στιγμή που πήρε τον λόγο ο κ. Κασιδιάρης. Το σίγουρο είναι πως ο νέος δήμαρχος Αθηναίων θα πρέπει να απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες για τέτοιες… βασιλικές παροχές στους μετανάστες, την ώρα που δεκάδες Έλληνες ζουν στην εξαθλίωση και παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν από όλο το ρημαδιό που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις και εκείνη της Αριστεράς, φυσικά.

Επιπλέον, θα πρέπει ο κ. Μπακογιάννης να απαντήσει εάν σκοπεύει να δημιουργήσει και να «τρέξει» ένα πρόγραμμα για τούς Έλληνες αντίστοιχο με εκείνο των μεταναστών. Παράλληλα, ανακαινίζονται 320 διαμερίσματα σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω και άλλες περιοχές τα οποία θα στεγάσουν τους μετανάστες και τις οικογένειές τους.

Exit mobile version