Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μείνετε ήσυχοι… Η “πατριωτική” κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να αντιδράσει εν θερμώ στις τουρκικές προκλήσεις!

Μείνετε ήσυχοι… Η “πατριωτική” κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να αντιδράσει εν θερμώ στις τουρκικές προκλήσεις!

Εφαρμόζει με επιτυχία το δόγμα “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”…

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που συνεχίζει την ολέθρια πολιτική της “ελληνοτουρκικής φιλίας”, μία πολιτική που σιγά-σιγά καθιστά την Ελλάδα δορυφόρο της Τουρκίας! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από τα βασικά σημεία της στρατηγικής της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων που παρουσίασε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Πρώτο βήμα η διεθνοποίηση του ζητήματος των τουρκικών προκλήσεων… Σε δεύτερο στάδιο η Ελλάδα θα προχωρήσει στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων με άλλες χώρες, όπως η Αίγυπτος και τέλος η στρατηγική αποβλέπει στην συνολική αναβάθμιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων, για να λειτουργήσουν καταλυτικά ως αποτρεπτικός παράγοντας.

Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε κάποιο θερμό επεισόδιο και ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ακραίες ενέργειες εν θερμώ για να αντιμετωπίσει τις συνεχόμενος προκλήσεις της Άγκυρας.

Με απλά λόγια, για όσους δεν το κατάλαβαν, εάν η Τουρκία προχωρήσει σε μία πρόκληση σαν αυτή των Ιμίων του 1996, η κυβέρνηση Ν.Δ. δεν πρόκειται “να προχωρήσει σε ακραίες ενέργειες εν θερμώ”. Τι θα κάνει; Επί της ουσίας τίποτε!

Φαίνεται πως εφαρμόζει το δόγμα “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ”…

Exit mobile version