Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά από 22 χρόνια η απόφαση για την Siemens! Αυτή η δίκη δεν καθυστέρησε;

Μετά από 22 χρόνια η απόφαση για την Siemens! Αυτή η δίκη δεν καθυστέρησε;

Ένα από τα πιο βρώμικα “επιχειρήματα” της Ν.Δ. κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν η κατηγορία ότι έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να καθυστερεί η δίκη, μία δίκη που ήλθε από δίωξη που ξεκίνησε το 2013, πριν έξι δηλαδή χρόνια!

Βγήκε η απόφαση τελικά για το σκάνδαλο της Siemens και η απόφαση αυτή βγήκε 22 ολόκληρα χρόνια μετά την αμαρτωλή σύμβαση μεταξύ ΟΤΕ και Siemens το 1997! Αυτή η δίκη δεν καθυστέρησε που έκανε 22 ολόκληρα χρόνια να τελειώσει; Και εάν καθυστέρησε ποιοι την καθυστέρησαν; Αυτό σαν απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ. Θυμίζουμε σχετική ανακοίνωσή της σε προεκλογική μάλιστα περίοδο:

Νέα Δημοκρατία:«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η Νέα Δημοκρατία με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013. Προφανώς την “επέτειο” της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με την Χρυσή Αυγή…”

Ανάμεσα σε αυτούς που καταδικάστηκαν και ο οικογενειακός φίλος της Ν.Δ. Χριστοφοράκος, που έφυγε από την Ελλάδα σαν κύριος χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας όταν κυβερνούσε την χώρα η Ν.Δ. και ζει σήμερα ελεύθερος και ωραίος στην Γερμανία της Μέρκελ.

Exit mobile version