Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Καζάν-καζάν”: Από την διπλωματία των κουμπαριών στις φιλοφρονήσεις για τα… ανίψια!

“Καζάν-καζάν”: Από την διπλωματία των κουμπαριών στις φιλοφρονήσεις για τα... ανίψια!

Ο “σουλτάνος” Ερντογάν έριξε μια ακόμη ηχηρή διπλωματική σφαλιάρα στην ανύπαρκτη ελληνική διπλωματία, καθώς σήμερα η τουρκική βουλή ενέκρινε την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης και τους σχετικούς χάρτες παρά τους… μύδρους Μητσοτάκη.

Οι θιασώτες της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και του “Καζάν-καζάν” δεν έχουν πάλι μέρος να κρυφτούν, αφού τα αποτελέσματα της υποχωρητικής και ραγιάδικης εξωτερικής τους πολιτικής είναι απτά.

Από τις κουμπαριές του Καραμανλή, φτάσαμε σήμερα στα κουτσομπολιά για τα ανίψια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο τούρκος Πρόεδρος ρώτησε τον Μητσοτάκη για τον Κώστα Μπακογιάννη. «Τι κάνει ο ανιψιός σου, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης; Ήταν συμφοιτητής με τον γιο μου», ρώτησε ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη να απαντάει με χαμόγελο: «Το ξέρω».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος γιος του Τούρκου προέδρου, Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004.

Τα αποτελέσματα του… καλού κλίματος και των φιλοφρονήσεων σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω: ιδού ο χάρτης της εγκεκριμένης συμφωνίας Λιβύης – Τουρκίας!

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στις τουρκικές προκλήσεις: ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και κεραυνοβόλος ανακήρυξη της ΑΟΖ! ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version