Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο 2,9% χωρίς αναγωγή! Η Χρυσή Αυγή ούτε “τέλειωσε”, ούτε “διαλύθηκε”…

Στο 2,9% χωρίς αναγωγή! Η Χρυσή Αυγή ούτε “τέλειωσε”, ούτε “διαλύθηκε”…

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου στήθηκε ένα ολόκληρο πανηγύρι από τους “ακροδεξιούς” ρουφιάνους της Ν.Δ. και τους εμπαθείς του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, που μισούν την Χρυσή Αυγή μέχρι και του ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πολιτικό παρελθόν! Κορυφαίοι στον χορό του θριάμβου ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, που σε κάθε πρωτεύουσα της Ευρώπης που πήγαινε κατέθετε σαν μεγάλο του επίτευγμα ότι άφησε εκτός Βουλής την Χρυσή Αυγή.

Για πέντε ολόκληρους μήνες γίνεται ένας πόλεμος επικοινωνιακός ενάντια στο Κίνημά μας και όχι μόνον… Γιατί εκτός από τα ποικίλα δημοσιεύματα κατά της Χρυσής Αυγής, είχαμε και επιθέσεις με κυριότερη από αυτές αυτήν της 1ης Νοεμβρίου. Ενημερώνουμε άπαντες ότι το κράτος των Αθηνών αδιαφόρησε πλήρως και δεν προέβη σε καμία ενέργεια όπως είχε καθήκον.

Κατέστρεψαν κυριολεκτικά τα γραφεία μας, τα οποία βεβαίως και αποκαταστήσαμε και αξίζει τον κόπο να τονίσουμε ότι κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” δεν κατήγγειλε την τρομοκρατική επίθεση. 

Πέντε ολόκληρους μήνες γράφουν σε διαδίκτυο και εφημερίδες και λένε σε τηλεοράσεις και ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι κλείσανε τα γραφεία μας, ότι έφυγαν τα στελέχη μας και άλλα πολλά… Όλα αυτά αποδείχθηκαν ψεύδη κραυγαλέα και μετά από σιωπή τεσσάρων μηνών που η εντολή ήταν εξαφανίστε την Χρυσή Αυγή, ήλθαν δημοσκοπήσεις, στημένες, που σιγά-σιγά όμως τις διορθώνουν για να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι.

3% μας έδινε δημοσκόπηση που όταν δημοσιεύθηκε δεν υπήρχε καθόλου η Χρυσή Αυγή! Σε άλλη που έγινε για λογαριασμό μεγάλης τράπεζας, είμαστε στο 3,5%! Και τέλος, σε πρόσφατη δημοσκόπηση μας έδωσαν ποσοστό 2,9% χωρίς αναγωγή με ένα 25% στην γκρίζα ζώνη, που σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο 4%!

Μας περιμένει αγώνας σκληρός ήδη όμως έχουν καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σκληρή για να “τελειώσει” όσο βρώμικα και εάν την πολεμούν, όσα αναχώματα και εάν στήσουν.

Exit mobile version