Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγική αποτυχία Μητσοτάκη σε λαθρομετανάστευση & τουρκική απειλή – Τα ΜΜΕ, όμως, τον… αποθεώνουν!

Τραγική αποτυχία Μητσοτάκη σε λαθρομετανάστευση & τουρκική απειλή - Τα ΜΜΕ, όμως, τον… αποθεώνουν!

Πέντε μήνες συμπληρώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτε, αλλά συνεχίζει την ολέθρια αντεθνική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ. Οι μόνοι ευχαριστημένοι είναι οι κομματάρχες που κατόρθωσαν να “βολευτούν” και να διορίσουν τα παιδιά τους.

Ο Ερντογάν ανακήρυξε μία ΑΟΖ, που καθιστά την Ελλάδα ένα κράτος με περιορισμένη κυριαρχία και η κυβέρνηση της Ν.Δ. απαντά με μεγαλόστομες φράσεις κενές περιεχομένου όπως: «Όποιος μας απειλεί, θα βρει απέναντι του την Ευρώπη»…

Ποια Ευρώπη θα βρει απέναντί της η Τουρκία, την Ευρώπη της Γερμανίας, που δίνει όπλα στους Τούρκους ή μήπως την Ευρώπη που κρατά αυστηρά ουδέτερη στάση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις κατά της Ελλάδος και επιβάλει “κυρώσεις” της πλάκας που δεν είναι κυρώσεις;

Όμως, ο Μητσοτάκης επιμένει και είπε στο τελευταίο συνέδριο της Ν.Δ.: «Όσοι βιάζονται να αμφισβητούν, με τρόπο θεσμικά σαθρό, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να γνωρίζουν ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τους Ευρωπαίους συμμάχους μας»

Είναι βέβαιο ότι με αυτή τη κυβέρνηση και περιμένοντας τους ευρωπαίους “συμμάχους” θα κάνουν την Ελλάδα μια χώρα δορυφόρο της Άγκυρας και θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή τουρκοκρατίας για την Πατρίδα μας.

Υπάρχει βέβαια και η ελπίδα της οικονομίας, που είναι όμως μόνον ελπίδα και ήδη η μεσαία τάξη διαπιστώνει ότι ουσιαστικά δεν κερδίζει τίποτε από την πολιτική Μητσοτάκη και οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι πολύ πλούσιοι που θα γίνουν πλουσιότεροι. Η αποτυχία της κυβερνήσεως της Ν.Δ. και στην οικονομία δεν φαίνεται όμως ακόμη τώρα γιατί συνεχίζει να υπάρχει ελπίδα αλλά σε ένα χρόνο το πολύ όλοι θα έχουν καταλάβει ότι τίποτε δεν άλλαξε και το βάρος του χρέους συντρίβει την όποια προοπτική για ανάπτυξη και εθνική οικονομία.

Είχε το θράσος όμως, ο πρωθυπουργός, να αναφερθεί και στο ζήτημα των λαθρομετανάστων. Την ίδια ώρα που στη Μόρια της Λέσβου πλησιάζουν τις 20.000 αυτοί που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας και η χώρα πολιορκείται σε ολόκληρο τον Έβρο και το Αιγαίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, έχοντας απόλυτη προστασία από τα ΜΜΕ, που λένε ψέματα στον Λαό, έχει το θράσος και δηλώνει: «Τα σύνορά μας πλέον φυλάσσονται και οι αρμόδιες υπηρεσίες ενισχύονται σε προσωπικό και μέσα. Ισχύει νέο καθεστώς για το άσυλο. Και τα νησιά ανακουφίζονται με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο διασποράς προσφύγων στην ενδοχώρα. Κλείνουμε τη Μόρια και κατασκευάζουμε νέα κλειστά κέντρα».

Ποια σύνορα φυλάσσονται κύριε Μητσοτάκη; Και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Και εάν φυλάσσονται τα σύνορα, από που μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες;

Δεν αργεί η ώρα που ο Λαός θα αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αναγέννηση με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Θα καταλάβει ότι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ μπορεί να γίνει μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  

Exit mobile version