Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “πατριώτες” και ο Βελόπουλος, προεκλογικά και τώρα! Θυμήθηκαν επιτέλους ποιος είναι…

Οι “πατριώτες” και ο Βελόπουλος, προεκλογικά και τώρα! Θυμήθηκαν επιτέλους ποιος είναι…

Στην προεκλογική περίοδο όλοι οι “καλοί πατριώτες” έλεγαν τα καλύτερα για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο σκοπός τους προφανής: Να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και όσους ψήφους δεν μπορέσουν να τους πάνε στην Νέα Δημοκρατία, που ήταν και είναι αυτός που τους πληρώνει, να τους οδηγήσουν στον Κυριάκο Βελόπουλο, που έχει δώσει υποσχέσεις και είναι απόλυτα δεσμευμένος ότι θα στηρίξει σε κάθε δυσκολία την Νέα Δημοκρατία και θα είναι στο πλευρό της στην όποια προσπάθεια κάνει για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Υπέρ του Βελόπουλου λοιπόν, πολλοί “πατριώτες” πριν τις εκλογές, αλλά κάποιοι από αυτούς θυμήθηκαν ποιος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά τις εκλογές! Τι σημασία έχει όμως το να γράφουν και να λένε τα όσα λένε μετά τις εκλογές, αφού η ψήφος έπεσε και αυτοί εκτέλεσαν με συνέπεια την αποστολή τους, να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή; Καμία βεβαίως.

Έτσι λοιπόν, μετά τις εκλογές θυμήθηκαν την καταδίκη του Βελόπουλου για υπεξαίρεση, τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε βγάλει σε περίοδο κρίσεως στο εξωτερικό, θυμήθηκαν τις σχέσεις του με γνωστό τοκογλύφο της Θεσσαλονίκης και βεβαίως ότι οι κηραλοιφές που πουλάει είναι μια μεγάλη απάτη και τίποτε άλλο!

Σε όσους έχει απομείνει κρίση και λογική επιτέλους ας σκεφτούν και ας καταλάβουν ότι όλοι αυτοί οι “πατριώτες”, που πριν τις εκλογές πρόβαλαν και διαφήμιζαν τον Βελόπουλο και τώρα τον καταγγέλλουν, δεν είναι μόνο έτσι απλά αναξιόπιστοι, αλλά στυγνοί πολιτικοί απατεώνες που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια.

Exit mobile version