Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αστυνομικός του Χρυσοχοΐδη έκαψε την Ελληνική Σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»! ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικός του Χρυσοχοΐδη έκαψε την Ελληνική Σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»! ΒΙΝΤΕΟ

Το ζήσαμε κι αυτό με… πατριωτική κυβέρνηση ΝΔ: Συνέβη στα Πατήσια, όπου Έλληνας αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία! Με την κίνηση αυτή ο δράστης υποστήριξε πως ήθελε να στείλει «μήνυμα στην ακροδεξιά».

Οι συνάδελφοί του αστυνομικοί εκλήθησαν στα Πατήσια κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου διεξαγόταν πανηγύρι για «περιστατικό ατόμου που έκαψε την ελληνική σημαία». Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην οδό Αγίας Λαύρας.

Όπως αποδείχθηκε το άτομο αυτό ήταν… συνάδελφός τους! Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο, ενώ διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι έκαψε τη σημαία για να εκδικηθεί την ακροδεξιά και να στείλει μήνυμα. Με την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς και τον Βαρβιτσιώτη να θεωρεί “αναφαίρετο δικαίωμα” την βεβήλωση του Εθνικού μας συμβόλου, έπρεπε να περιμένουμε ότι θα συμβεί κι αυτό!

Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική!

 

Exit mobile version