Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολλοί “εθνικιστές” και λοιπές “πατριωτικές” δυνάμεις συμφωνούν με τον Πρόεδρο του ΚΙΣ: Θετικό που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής!

Πολλοί “εθνικιστές” και λοιπές “πατριωτικές” δυνάμεις συμφωνούν με τον Πρόεδρο του ΚΙΣ: Θετικό που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής!

Ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας Δ. Σαλτιέλ δήλωσε ευρισκόμενος στην Γερμανία στην Deutsche Welle:

«Οπωσδήποτε είναι θετικό ότι ο βασικός πολιτικός φορέας του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή, έμεινε εκτός Βουλής. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε συρρίκνωση της αντισημιτικής ιδεολογίας. Επικαλούμενος σχετική έρευνα ο Δ. Σαλτιέλ κάνει λόγο για ένα ποσοστό 20% των Ελλήνων που έχουν μια συγκροτημένη αντισημιτική αντίληψη.

Το τελευταίο διάστημα η διάδοση αυτής της ιδεολογίας παίρνει μέσω του διαδικτύου ανησυχητικές διαστάσεις: «Γράφει ο ένας, απαντά ο άλλος, το κοινοποιεί κάπου άλλου. Κατά αυτό τον τρόπο μια κουβέντα κάποιου ακροδεξιού πολλαπλασιάζεται και γίνεται δεδομένο. Συγκροτούνται έτσι ομάδες που δεν είναι δεξιές, κεντρώες κτλ αλλά που ενώνονται γύρω από τον αντισημιτισμό. Αυτό είναι τραγικό».

Όπως γνωρίζετε με τον πρόεδρο του ΚΙΣ συμφωνούν απόλυτα και πολλοί αλητήριοι, οι οποίοι έχουν φορέσει την μουτσούνα του πατριώτη και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς παριστάνουν και τους εθνικιστές! Χαίρονται και αυτοί, που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής και αυτό δείχνει όχι μόνον την εμπάθειά τους που είναι δεδομένη, αλλά και ποια συμφέροντα στην πραγματικότητα υπηρετούν.

Exit mobile version