Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση ΝΔ: Οι “Μαυρογιαλούροι” είναι εδώ! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κυβέρνηση ΝΔ: Οι “Μαυρογιαλούροι” είναι εδώ! Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο “εκσυγχρονιστής” Μητσοτάκης και ένας διορισμός

Άνοιξε πόρτα της βουλής για να’ μπει το ασκέρι
Ν’ ακούσομε οχλοβοή και νέο νταραβέρι.
Άνοιξε πόρτα της Βουλής να μπω και γω με άλλους
Να δω τους νέους βουλευτάς τους νέους παπαγάλους
Και να μπορέσω τη σοφή πολιτική να νιώσω
Και δεξιά κι αριστερά δυο φάσκελα να δώσω
” Γ. Σουρής, 10 Ιανουαρίου 1887

Στο κέντρο των Αθηνών, το οποίο τότε δεν θύμιζε σε τίποτα την σημερινή πόλη, το 1838, σε μία πλατεία εορτάστηκε για πρώτη φορά την 25η Μαρτίου ο εορτασμός της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 και μάλιστα από τότε ονομάστηκε η πλατεία αυτή “Πλατεία 25ης Μαρτίου”. Αργότερα μετά την θέσπιση του Συντάγματος με τις ευλογίες της αγγλικής πρεσβείας και των τότε δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, πήρε το όνομα “Πλατεία δημοκρατίας”. Όμως, την σημερινή της ονομασία, που είναι πλατεία Κλαυθμώνος την πήρε το 1878 και ανάδοχός της ήταν ο αρθρογράφος της “ΕΣΤΙΑΣ” συγγραφέας Δημήτριος Καμπούρογλου, ο οποίος την αποκάλεσε έτσι γιατί σε αυτήν την πλατεία μετά από κάθε κυβερνητική αλλαγή συνεκεντρώνοντο και έκλαιγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί όποτε άλλαζε η κυβέρνηση, απολύοντο!

Φυσικά και οι αλλαγές στα τελευταία χρόνια μετά από κάθε εκλογή δεν είναι τόσο μαζικές και αφορούν μόνο θέσεις διοικητών οργανισμών, αλλά και πολλούς διορισμούς. Αλήθεια, πόσο άλλαξε το ελληνικό κράτος από το 1878 όταν βάπτιζε ο αείμνηστος Δημήτριος Καμπούρογλου την γνωστή πλατεία σε πλατεία Κλαυθμώνος; Από ό,τι φαίνεται δεν άλλαξαν καθόλου… Μέχρι πριν λίγους μήνες είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήλθε στην εξουσία με πύρινες καταγγελίες κατά του παλαιοκομματισμού, αλλά όμως και αυτή τακτοποίησε τα δικά της παιδιά σε θέσεις συμβούλων, κάποιους επίσης στο δημόσιο και βεβαίως στις περίφημες ΜΚΟ, που αποτελούν μία καινοφανή “βιομηχανία” γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης.

“Εάν ξύσεις λίγο τον σοφά, βγαίνει από κάτω ο άθλιος κομματάρχης, οι αιώνιοι Μαυρογιαλούροι με το ρουσφέτι και την ελληνικούρα

Σφοδρές οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολιτεύσεως για τους διορισμούς αυτούς, αλλά δεν άργησε η ώρα που έγιναν και αυτοί κυβέρνηση με πάρα πολλές υποσχέσεις για διορισμούς και λοιπές “διευκολύνσεις” σε όσους θα την στήριζαν στις εκλογές. Και δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ημέρες από την περίφημη υπόθεση του Διοικητού για μία μόνο ημέρα του νοσοκομείου Καρδίτσας Κ. Πατέρα, ο οποίος είχε πολιτευτεί σε τρία τουλάχιστον κόμματα στο παρελθόν και είχε συναντηθεί προσωπικά με τον Μητσοτάκη, στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα θέσει στην διάθεσή του τον “στρατό” του αρκεί να τον τακτοποιούσε και αυτόν σε μία θέση.

Ιδού ο “εκσυγχρονισμός” των “ευρωπαίων” της Ν.Δ., που εάν ξύσεις λίγο τον σοφά, βγαίνει από κάτω ο άθλιος κομματάρχης, οι αιώνιοι Μαυρογιαλούροι με το ρουσφέτι και την ελληνικούρα όπως χαρακτηριστικά γράφει σε ένα ποίημα του ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς!

Σε όλους αυτούς τους “εκσυγχρονιστές”, που τους πλήρωσε ακριβά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα το πούμε στην συνέχεια, αφιερώνουμε τα λόγια του κομματάρχη τους στις εκλογές σε Τρίκαλα και Καρδίτσα Κ. Πατέρα, λόγια που είπε δημόσια σε τηλεοπτικό σταθμό: «Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με κάλεσαν για να μιλήσουμε, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ”θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις’’».

Παναγιώτης Κονδύλης: “Ο πελατειακός χαρακτήρας των νεοελληνικών κομμάτων και η εκποίηση του κράτους”

Δεν μας προκαλεί εντύπωση το απεριόριστο θράσος της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη, ο οποίος λίγες μόνον ημέρες μετά την αποκάλυψη της θλιβερής ιστορίας “Κ. Πατέρα”, αντί να κρυφτεί οργάνωσε και συνέδριο με σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα»… Ποιο μέλλον αλήθεια; Το μέλλον των διορισμών από το παράθυρο και της πολιτικής διαφθοράς και της συναλλαγής; Όμως στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε κατηγορηματικά: “Η Ν.Δ. είναι το μεγαλύτερο, κόμμα που νίκησε τον λαϊκισμό.” Αυτό που δεν μας λένε είναι ότι νίκησε τον “λαϊκισμό”, χρησιμοποιώντας έναν ακόμη μεγαλύτερο λαϊκισμό και υποκρινόμενο με θράσος ότι πολεμά τον λαϊκισμό!

Το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων, το οποίο γεννήθηκε από την Επανάσταση του 1821, ήταν ένα κράτος δυστυχώς με περιορισμένη εθνική κυριαρχία και με την ξενοκρατία πανταχού παρούσα! Με μία ξενοκρατία, η οποία από ένα σημείο και πέρα θέλησε να ελέγχει όχι μόνον την εξωτερική πολιτική του κράτους μας, αλλά και την δομή του και την εσωτερική του λειτουργία σαν εγγύηση ότι θα ακολουθείται η επιθυμητή σε αυτήν εξωτερική πολιτική. Κάνουν λάθος λοιπόν όσοι πιστεύουν ότι είναι ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών μόνο το πελατειακό, κομματικό κράτος και γράφει σχετικά με το μεγάλο και κρίσιμο αυτό για το μέλλον του Έθνους μας ζήτημα, ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: Ο πελατειακός χαρακτήρας των νεοελληνικών κομμάτων και η εκποίηση του κράτους: “Η διόγκωση του κρατικού μηχανισμού εξ αιτίας του κοινοβουλευτικού συστήματος και της καθολικής ψηφοφορίας ήταν αναπόδραστη, γιατί εκείνο που είχαν να προσφέρουν τα κόμματα για την προσέλκυση ή τη συγκράτηση ψηφοφόρων ήσαν οι κρατικές θέσεις, οι οποίες ήσαν τόσο πιο περιζήτητες όσο η καχεξία της οικονομίας και γενικότερα η κοινωνική στενότητα έκαναν τις υπόλοιπες επαγγελματικές διεξόδους λιγοστές και αβέβαιες. Εφ’ όσον το κράτος παρέμενε ο πιο σίγουρος και ανθεκτικός εργοδότης, πρώτο μέλημα του κόμματος ήταν η κατάκτηση και η νομή του κράτους, ειδάλλως θα έχανε την πίστη των οπαδών του στην ικανότητα του να υπερασπίσει τα συμφέροντα τους.”

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε απέναντί της στις εκλογές και έναν σκληρό παλαιοκομματισμό”

Αδήριτη ανάγκη λοιπόν και της κυβερνήσεως Μητσοτάκη να έχει χαρακτήρα πελατειακό το κράτος υπό την διακυβέρνησή του. Και την ανάγκη αυτή την υπηρέτησε στην προεκλογική περίοδο, στρατολογώντας ψηφοφόρους μοιράζοντας υποσχέσεις για διορισμούς και πάσης φύσεως “ρουσφέτια” για τους αιώνιους νεοέλληνες ψηφοφόρους, οι οποίοι κατά πλειοψηφίαν έτσι λειτουργούν. Δεν θα ξεχάσω τον διάλογό μου με παλαιό πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα είναι απόλυτα ενεργός και έχει σημαντική θέση στο πολιτικό σύστημα, ο οποίος μου είχε πει: “ξέρεις γιατί παίρνετε ψήφους; Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διορισμούς…

Όσοι ζουν στην Ελληνική κοινωνία έχουν πλήρη αντίληψη των υποσχέσεων που δόθηκαν στην προεκλογική περίοδο και οι οποίες είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες δεν θα τηρηθούν. Οι εκλογές όμως πέρασαν, η ψήφος έπεσε και αυτό ήταν και το μόνο που τους ενδιέφερε.

Πέρα, λοιπόν, από την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, πέρα από τον αποκλεισμό τον παράνομο και αντιδημοκρατικό, πέρα από την βρώμικη συκοφαντική εκστρατεία των πληρωμένων ρουφιάνων, που παρίσταναν και παριστάνουν τους “ακροδεξιούς”, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε απέναντί της στις εκλογές και έναν σκληρό παλαιοκομματισμό, που εξαγόρασε ψήφους και συνειδήσεις ανθρώπων, οι οποίοι δυστυχώς δεν κατάλαβαν ποτέ τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι τελευταίοι που φταίνε όμως για την εξαγορά όλων αυτών, οι οποίοι τελικά είναι στην πραγματικότητα κακομοίρηδες, οι τελευταίοι που φταίνε είμαστε εμείς, που παραμείναμε ΠΙΣΤΟΙ και θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΟΙ μέχρι να τελειώσει αυτό το άθλιο πελατειακό κράτος, που ξεπουλά την Πατρίδα και προσβάλει βάναυσα αυτή την ίδια την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version