Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκληρή λογοκρισία κατά εθνικιστών στην Γερμανία

Σκληρή λογοκρισία κατά εθνικιστών στην Γερμανία

Δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ: “Η ελευθερία του λόγου πρέπει να περιορίζεται, αν θέλουμε τη διατήρηση μιας ελεύθερης κοινωνίας”. Με ποια λογική όμως μπορεί μια κοινωνία να είναι ελεύθερη όταν περιορίζεται η ελευθερία του λόγου; Ασφαλώς με καμία!

Απλά και στην Γερμανία, όπως και στην Ελλάδα υπάρχει μια σκληρή λογοκρισία κατά των εθνικιστών και κυρίως στο facebook, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κυριολεκτικά εκτός νόμου, ενώ για τους άλλους “εθνικιστές” και “πατριώτες” δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και αυτό δείχνει ποιους φοβάται ο εχθρός των Πατρίδων, η παγκοσμιοποίηση.

Για να επανέλθουμε στα της Γερμανίας σε ομιλία της στη Βουλή, η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ δήλωσε «έχουμε ελευθερία έκφρασης στη χώρα μας. Για όλους εκείνους που ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν πλέον να εκφράσουν τη γνώμη τους, τους λέω: Αν εκφράσετε μια έντονη άποψη, πρέπει να ζήσετε με το γεγονός ότι θα τιμωρηθείτε.

Πέρυσι με νόμο απαγόρευσαν τη χρήση των αποκαλούμενων «λόγων μίσους». Σύμφωνα με τους νέους νόμους, σε ιστότοπους μπορούν να επιβληθούν πρόστιμα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για την απομάκρυνση από τις πλατφόρμες τους λόγων μίσους.

Με τον νόμο αυτό, ορισμένοι Γερμανοί Εθνικιστές επλήγησαν με κατηγορίες ρητορικής μίσους όταν τόλμησαν να επισημάνουν τις μεταναστευτικές στατιστικές βιασμού και τα ποσοστά εγκληματικότητας των μεταναστών.”

Exit mobile version