Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσοι θα ωφεληθούν από το κοινωνικό μέρισμα του Μητσοτάκη; ΚΑΝΕΙΣ!

Πόσοι θα ωφεληθούν από το κοινωνικό μέρισμα του Μητσοτάκη; ΚΑΝΕΙΣ!

Οι πολιτικές απάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκαλύπτονται καθημερινά και εκθέτουν την… σωτήρια κουστωδία του Κυριάκου.

Μετά την παταγώδη αποτυχία στην επιβολή του νόμου και της τάξης και του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης, καταρρέει και το αφήγημα της δήθεν οικονομικής ανάπτυξης και της αλλαγής του κλίματος.

Έχοντας κλείσει σχεδόν μισό χρόνο διακυβέρνησης η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται ανακόλουθη και ψευδόμενη, καθώς οι οικονομικοί δείκτες ουδόλως βελτιώθηκαν και οι τσέπες των ελεύθερων επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των δημόσιων υπάλληλων και κυρίως των ανέργων παραμένουν άδειες.

Ακόμα και αυτό το ελάχιστο βοήθημα, το κοινωνικό μέρισμα που το ανέμεναν χιλιάδες συνταξιούχοι, άνεργοι και οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας και θα τόνωνε την αγορά ενόψει των εορτών, ήταν τελικά ακόμα μια κούφια υπόσχεση Μητσοτάκη.

Είναι ενδεικτικό ότι από τους 3,5 εκατ. δικαιούχους πέρυσι (στους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε όλους τους λαθρομετανάστες και τους “ευπαθείς”), φέτος θα ωφεληθούν μόνο 250 χιλιάδες νοικοκυριά, δηλαδή σχεδόν κανένας!

Το κοινωνικό μέρισμα Μητσοτάκη απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένες και φιλτραρισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας αποκλείοντας την μεγάλη μάζα των οικονομικά ασθενέστερων που για μια ακόμη χρονιά θα κάνουν… μαύρες γιορτές.

Στις ερχόμενες εκλογές, αργά ή γρήγορα, μαυρίστε τους εσείς!

Exit mobile version