Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυνατή και ενωμένη η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση Tιμής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη – Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δυνατή και ενωμένη η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση Tιμής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Ό,τι δεν με καταστρέφει με κάνει περισσότερο δυνατό”! 

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους γενναίους του Συντάγματος της Βασιλικής Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί, δίνοντας ένα δυναμικό παρών, στην Eθνική αυτή συγκέντρωση!

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες κρατώντας Ελληνικές Σημαίες έδωσαν τον παλμό σε μία Τελετή, που επίσημα περιφρονούν τα κόμματα της αστικής κεντροδεξιάς.

Και ήταν η Χρυσή Αυγή το μόνο κόμμα που με οργανωμένο σχηματισμό συμμετείχε στην εκδήλωση. Σκόρπιοι από εδώ και από εκεί ελάχιστα άτομα, από αυτούς που ρίχνουν χολή στο Κίνημά μας και που από τις 7 Ιουλίου 2019 λένε ότι η Χρυσή Αυγή “διαλύθηκε”.

Η παρουσία της στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη ήτανε η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η μόνη δύναμη στον Εθνικιστικό χώρο ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και αυτό σύντομα θα το καταλάβουν και πολλοί Συναγωνιστές και Συναγωνίστριές μας, που τους έχει λυγίσει η προπαγάνδα του εχθρού και των προδοτών του Κινήματός μας κι έχουν χάσει το ηθικό τους.

Γρήγορα, βλέποντας την Χρυσή Αυγή και πάλι δυνατή στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θα στοιχηθούν δίπλα μας, διαπιστώνοντας ότι μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει Aντίσταση Eθνική!

Ήμασταν όλοι εκεί! Αυτοί που έπρεπε να ήμασταν και ήμασταν ενωμένοι και αγαπημένοι για τον αγώνα τον καλό, που δεν τελειώνει και θα συνεχίζεται μέχρι να γίνει η Πατρίδα μας Μεγάλη και Ελεύθερη! Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όσους έχουν την ψυχή και το κουράγιο να πολεμήσουν ENANTION OΛΩN για μια Νέα Ελλάδα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version