Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο άνθρωπος του Τζωρτζ Σόρος στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο άνθρωπος του Τζωρτζ Σόρος στο Μέγαρο Μαξίμου

Είναι Πορτογάλος, ονομάζεται Αντόνιο Βιτορίνο και είναι πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Ο Βιτορίνο έχει προέλευση κομμουνιστική, μετά έγινε σοσιαλιστής και στην συνέχεια εντάχθηκε στην διεθνή πρωτοβουλία μετανάστευσης, που ανήκει και χρηματοδοτείται από το ίδρυμα “Ανοιχτή Κοινωνία”, του Τζωρτζ Σόρος, τίτλος του Ιδρύματος εμπνευσμένος από τις θεωρίες του μαρξιστή Καρλ Πόπερ, του οποίου μαθητής ήταν ο Τζωρτζ Σόρος.

Η “Ανοικτή Κοινωνία”, που προωθεί την λαθρομετανάστευση και έχει μεγάλη δραστηριότητα στην Πατρίδα μας με πολλές ΜΚΟ, αποτελεί έναν από τους οργανισμούς της “νέας Αριστεράς”, που είναι απόλυτα αφιερωμένη στην παγκοσμιοποίηση. Την παγκοσμιοποίηση όμως, υπηρετούν επίσης με θέρμη και οι φιλελεύθεροι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αντόνιο Βιτορίνο, τον άνθρωπο του Τζωρτζ Σορος. Του Τζωρτζ Σόρος, που πρόσφατα δήλωσε ότι με τον διεθνισμό τέλειωσαν και το πρόβλημά τους τώρα είναι ο Εθνικισμός!

Και όμως υπήρχαν “Εθνικιστές” και “πατριώτες” που ψήφισαν Ν.Δ., στηρίζοντας την προσπάθεια της παγκοσμιοποίησης να καταστρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων! Ο Μητσοτάκης μάλιστα, που ψήφισαν πολλοί πατριώτες (δυστυχώς) στην συνάντησή του με τον Βιτορίνο δήλωσε ότι “οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι”…

Exit mobile version