Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μικροαστικός πατριωτισμός και εμείς οι Χρυσαυγίτες

Ο μικροαστικός πατριωτισμός και εμείς οι Χρυσαυγίτες

Το αποτέλεσμα της κάλπης της 7ης Ιουλίου 2019, που οδήγησε στην άνοδο της νεοφιλελεύθερης ΝΔ στη διαχείριση των πραγμάτων και την μη είσοδο στον καλογυαλισμένο ναό της ψευτοδημοκρατίας τους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γίνεται καθημερινά αισθητό στους Έλληνες.

Οι ψεύτικες υποσχέσεις των δήθεν πατριωτών κυβερνόντων αποδεικνύονται καθημερινά σπόρος στη θύελλα που έρχεται. Η ατζέντα της πολιτικής διαχείρισης των κυβερνόντων ακροβατεί μεταξύ ενός συντηρητισμού τον οποίο είναι ανήμποροι να εκφράσουν και ενός κοσμοπολιτισμού προσαρμοσμένου στην παγκοσμιοποιημένη νέα τάξη πραγμάτων. Οι προεκλογικές, πατριωτικές κορώνες περί πάταξης της λαθρομετανάστευσης, οικονομικής ανάπτυξης, ασφάλειας και λοιπών φαιδρών καθημερινά ξηλώνονται υπό το βάρος του συμπλέγματος κατωτερότητας που διακατέχει τους κεντρώους της ΝΔ απέναντι στην παρακμή της αριστεράς.

Ανίκανοι να τοποθετήσουν την πολιτική τους σε κάποιο ιδεολογικό καλούπι άγονται και φέρονται ως μια ελίτ που επαναλαμβάνει τις τραγικές συνήθειες του παρελθόντος. Είναι αυτοί που τακτοποιούν υπέργηρους πολιτευτές σε διοικήσεις οργανισμών, είναι οι ίδιοι που δέχονται με ανοιχτές αγκάλες τα κύματα λαθρομεταναστών, είναι τέλος τα ίδια πολιτικά τζάκια που διακατέχονται από μια απέχθεια για τον λαουτζίκο και ενδιαφέρονται μόνο για την εξουσία και τα αξιώματα ανάγοντας τα σε αυτοσκοπό.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και έχοντας στο πλευρό τους το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τη θύελλα που έρχεται με φορολογικά νομοσχέδια και φοροαπαλλαγές ψίχουλα, οι οποίες δεν προκύπτουν από διανομή του εισοδήματος λόγω ανάπτυξης, αλλά από τα πλεονάσματα που ληστρικά κρατούσε στα σεντούκια του κράτους η ανεκδιήγητη αριστερή πρώην κυβέρνηση. Σε μια κοινωνία η οποία δεν θέλει ή πλέον έχει αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να καταλάβει τον μακροπρόθεσμο συμφέρον της, οι κυβερνόντες, ενδυόμενοι μέσω διαφόρων στελεχών τους το μανδύα του πατριωτισμού μετατρέπεται σε μια απλή κυβέρνηση μικροαστών διαχειριστών χωρίς ίχνος ηγετικών προσόντων.

Λαοπλάνοι και ψεύτες, όπως πάντα ήταν, έρχονται πλέον αντιμέτωποι με τις χίμαιρες που καλλιέργησαν. Υποτακτικοί των ξένων γεωπολιτικών συμφερόντων δείχνουν ανίκανοι να αντιληφθούν πως κανένας δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα αν αυτό αντίκειται στα δικά του συμφέροντα. Με μηνύματα και δηλώσεις ξένων πως δεν πρέπει να στηρίζεται η χώρα σε δηλώσεις και συμμαχίες σέρνονται δουλικά στα ευρωπαϊκά σαλόνια και παρακαλούν για βοήθεια στο Αιγαίο, βοήθεια την λαθροεισβολή, βοήθεια την οικονομία, παρακαλώντας ταυτόχρονα να ενταχθούν τα Σκόπια την ΕΕ.

Ανίκανοι να ηγηθούν οι ίδιοι και να εξασφαλίσουν στην Πατρίδα μας τις συνθήκες εκείνες οι οποίες θα εξασφαλίσουν την επιβίωση του Έθνους και της φυλής μας ανατρέχουν στο τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα, δηλώνοντας πως οι κινήσεις τους είναι Πατριωτικές.

Αγαστοί συνεργάτες στην πτώση αυτή και τα κάθε είδους αυτοαποκαλούμενα πατριωτικά σχήματα-κόμματα είτε είναι πατριδέμποροι σκευασμάτων είτε είναι νέοι σχηματισμοί με μοναδικό στόχο τη διάσπαση των Εθνικιστών. Πολλές από τις νέες πατριωτικές κινήσεις αναφέρονται απαξιωτικά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν τη δήθεν ιερή αγελάδα του Εθνικισμού, αλλά δυστυχώς για αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανυπότακτη κρατάει τις δυνάμεις της όπως έκανε για δεκαετίες, ενώ τα λοιπά αναχώματα εξαφανίζονται αργά και σταθερά από τον πολιτικό χάρτη μόλις επιτελέσουν το ανίερο έργο τους.

Στον αντίποδα αυτού του άθλιου πολιτικού μωσαϊκού στέκονται όρθιοι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, αυτοί που ανιδιοτελώς πρόσφεραν και που τελικά θα αναστήσουν το Κίνημα από τις στάχτες του.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version