Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς συμμάχους η Ελλάδα απέναντι στην τουρκική απειλή

Χωρίς συμμάχους η Ελλάδα απέναντι στην τουρκική απειλή

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω δημοσίευμα, που δείχνει την δύσκολη θέση της Πατρίδας μας απέναντι στην τουρκική απειλή και διαψεύδει όλους τους πράκτορες και πρακτορίσκους, που εδώ και χρόνια μας λένε ότι έχουμε συμμάχους!

“Εφημερίδα “δημοκρατία”: Χωρίς συμμάχους έμεινε πλέον η Ελλάδα, «Πόντιοι Πιλάτοι» Γερμανοί – Ε.Ε. – ΝΑΤΟ! Αμήχανη η κυβέρνηση ενώπιον της σοβαρής εθνικής κρίσης

Στις ωμές απειλές αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, εισβολής και εκμετάλλευσης της υφαλοκρηπίδας εκ μέρους της Τουρκίας, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απαντά με διεθνοποίηση της κρίσης και αποφεύγει να στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στην απέναντι όχθη του Αιγαίου. Μπορεί η παραπομπή στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι ορθή, αλλά τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Μόνο δηλώσεις καλών προθέσεων και… συμπάθειας εισπράττονται. Επί της ουσίας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τίποτα απολύτως δεν δείχνει ένα ισχυρό μέτωπο υπέρ της Ελλάδας και κατά της Τουρκίας.

Ξεκινάμε από τη φίλη και σύμμαχο Αμερική. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει δώσει «γην και ύδωρ». Δεν έχει λάβει ως αντάλλαγμα στις βάσεις που παραχωρεί και τις διευκολύνσεις που προσφέρει το παραμικρό από τις ΗΠΑ.”

Exit mobile version