Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ερώτηση ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αθ. Κωνσταντίνου για την παράνομη μετανάστευση και τον ρόλο της Τουρκίας

Ερώτηση ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αθ. Κωνσταντίνου για την παράνομη μετανάστευση και τον ρόλο της Τουρκίας

Η κλιμακουμένη είσοδος παρανόμων μεταναστών στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδος, όπου αυτοί παρουσιάζονται ως πρόσφυγες αιτούμενοι παροχήν πολιτικού ασύλου, μετεξελίσσεται σε πραγματική εισβολή, συνιστώσα άμεσο απειλή της κοινωνικής συνοχής, πολιτιστικής ταυτότητος, ασφαλείας και του εν γένει μέλλοντος των ευρωπαϊκών λαών, εφόσον δεν ανασχεθεί αποτελεσματικώς. Το δρώμενο ενέχει γεωστρατηγικές διαστάσεις, συνεπώς οι ενδοτικές πολιτικές «ανοιχτών συνόρων» παρέχουν μέσον εκβιασμού στην Άγκυρα, που επωφελείται αδρώς. Σε συνάφεια με τα τεκταινόμενα στην Μέση Ανατολή, διεμορφώθη μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση τύπου ασυμμέτρου απειλής.

Η «Ευρωπαϊκή Οδηγία για το Άσυλο», τα «ανοικτά σύνορα» και η αποδοχή οιουδήποτε ζητά άσυλο καθιστούν την πατρίδα μου Ελλάδα όπως και την Ε.Ε. εκβιαζομένους ομήρους και υποχείρια της Αγκύρας.

Η φερομένη ως Ευρωπαϊκή βοήθεια και αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, δηλαδή ουσιαστικώς η χρηματοδότηση του εποικισμού της με παρανόμους μετανάστες, οδηγεί στην μετάλλαξή της σε «ανάχωμα – δοχείον» της παρανόμου μεταναστεύσεως στην λοιπή Ευρώπη, με συγκεκριμένες κυβερνήσεις όπως η Γερμανία να προπαγανδίζουν την μόνιμο εγκατάσταση των μεταναστών στην Ελλάδα.

Ερωτάται η Επιτροπή:

Exit mobile version