Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ: Μεγάλη Εθνικιστική πολιτική εξόρμηση στις γειτονιές του Πειραιά!

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ: Μεγάλη Εθνικιστική πολιτική εξόρμηση στις γειτονιές του Πειραιά!

Πιστή στις δεσμεύσεις της για εντατικοποίηση των ενημερωτικών και πολιτικών παρεμβάσεών της, η Τ.Ο. Πειραιώς συνεπικουρούμενη από κλιμάκιο συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος προχώρησε σε δυναμική νυχτερινή πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά.

Ξεκινώντας από την Πλατεία Κοραή και ακολουθώντας τις εμπορικές οδούς του Πειραιά, έως το Λιμένα της Ζέας και την Τερψιθέα,· οι συναγωνιστές διαμοίρασαν πληθώρα ενημερωτικού υλικού, καθώς και την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» σε περαστικούς και καταστήματα. Πανό επίκαιρου εθνικιστικού περιεχομένου τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία της πόλης, με στόχο την εγρήγορση των Ελλήνων για την επιτελούμενη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα, καθώς και για την προσπάθεια αλλοίωσης του εθνικού πληθυσμιακού ιστού. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν το θαυμασμό τους στη μαχητική παρουσία και δραστηριότητα των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, τα εθνικιστικά συνθήματα δεν έπαψαν να ηχούν από τους νέους Εθνικιστές καθ’όλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εξόρμησης, ταράσσοντας στιγμιαίως τη ληθαργική και «γιορτινή» απάθεια των συμπολιτών μας. Προσδοκώντας να εγείρουν εκείνους που «ακούν» και να κινητοποιήσουν αυτούς που αντιλαμβάνονται τις ολέθριες συνέπειες των πολιτικών τόσο των δεξιών παλιάτσων της «ΝΔ», όσο και των απατρίδων αριστερών του «ΣΥΡΙΖΑ».

Το Κίνημα ανασυντάσσεται και εγκαινιάζει με όλο και δυναμικότερο παλμό τις Αγωνιστικές του δραστηριότητες και παρεμβάσεις. Οι Χρυσαυγίτες τόσο στον Πειραιά, όσο και ανά την επικράτεια, δηλώνουν βροντερό παρόν στους Αγώνες για την αφύπνιση των Ελλήνων και την προάσπιση της πατρογονικής τους κληρονομιάς. Οι δράσεις θα συνεχιστούν!

Exit mobile version