Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμφωνος ο Μπακογιάννης για τον στολισμό με το 666

Σύμφωνος ο Μπακογιάννης για τον στολισμό με το 666

Η διευθύντρια πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας με τις λάμπες που περιέχουν (συμπτωματικά…) το 666, δήλωσε ότι το Ίδρυμα Ωνάση ήταν πάντα σε συνεννόηση με τον Δήμο και ο συγκεκριμένος φωτισμός είχε την έγκριση του Κώστα Μπακογιάννη! Η δήλωσή της συγκεκριμένα είχε ως εξής:

“Η ομάδα ήταν κοινή, εμείς και ο Δήμος της Αθήνας. Άρα, λοιπόν, κανένας δεν έκανε ό,τι ήθελε στον δημόσιο χώρο. Η πρόταση ήταν δική μας, αλλά όλα αυτά συναποφασίστηκαν. Φυσικά είχαμε την σύμφωνη γνώμη του Δήμου.”

Ο φωτισμός αυτός, που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την διευθύντρια πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, εκφράζει μία σύγχρονη αισθητική, που μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση για το τι σημαίνουν Χριστούγεννα!

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι όλες αυτές οι περίεργες θεωρίες για το δήθεν “πανανθρώπινο” μήνυμα των Χριστουγέννων, που δεν αφορά μόνο τους Χριστιανούς, ξεκίνησαν από την Νέα Βαβυλώνα, τις ΗΠΑ όπου εδώ και πολλά χρόνια η ευχή “Καλά Χριστούγεννα” (Merry Christmas) έχει αντικατασταθεί από το “Καλές Γιορτές” (Happy Holidays) και ο πρώτος που έσπασε αυτό το καθεστώς ήταν ο πρόεδρος Τραμπ, που επίσημα είπε το “Merry Christmas”!

Γενικά πάντως, γιατί δεν είναι μόνον η Βασιλίσσης Σοφίας, ο στολισμός των Αθηνών με Δήμαρχο τον Μπακογιάννη, μόνο Χριστούγεννα δεν θυμίζει και αποτελεί στην κυριολεξία μία τραγωδία.

Exit mobile version