Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθεροι και πάλι για τα επεισόδια οι αναρχοκομμουνιστές

Ελεύθεροι και πάλι για τα επεισόδια οι αναρχοκομμουνιστές

Είναι Συριζαίοι με γραβάτες, τι δεν καταλαβαίνεις;

Οι ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν προεκλογικά ότι θα “ισοπεδώσουν” τα Εξάρχεια και ότι θα πατάξουν τους “μπαχαλάκηδες”. Επεισόδια όμως έγιναν και με μολότοφ και στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο. Βέβαια τα ΜΜΕ έχουν ένα φακό που τον χρησιμοποιούν κατά βούληση. Άλλοτε μεγεθύνουν ό,τι συμβαίνει και άλλοτε το μικραίνουν… Έτσι, λοιπόν για τα ΜΜΕ δεν έγιναν επεισόδια!

Για μία ακόμη φορά είδαμε το “Νόμος και Τάξη” στον καιρό της ΝΔ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αφέθηκαν ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες για τα επεισόδια. Κατηγορούντο για κακουργήματα (κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη κ.α.).

Όπως έγινε γνωστό τα έντεκα άτομα που συνελήφθησαν στα επεισόδια μετά την πορεία στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αφέθηκαν ελεύθερα. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους βαρύνουν (κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης). Στο πλευρό τους βρέθηκαν και Ιταλοί αντιεξουσιαστές, φωνάζοντας συνθήματα. Τι το διαφορετικό γινότανε, λοιπόν, επί ΣΥΡΙΖΑ; Το μόνο διαφορετικό ήταν το πως παρουσίαζαν τα γεγονότα τα ΜΜΕ.

Υ.Γ. Η πληροφορία μας είναι ενδεικτική της προστασίας που απολαμβάνουν οι δήθεν “αντιεξουσιαστές”, με οποιαδήποτε κυβέρνηση: Πηγή μας αποκάλυψε, ότι οι αστυνομικοί που συλλαμβάνουν αναρχοσυμμορίτες, δέχονται πιέσεις από τους ανωτέρους τους, ώστε να μην παρίστανται ως μάρτυρες στις δίκες των χαϊδεμένων “παιδιών” του συστήματος. Γίνονται αυτά και επί του… οδοστρωτήρα Χρυσοχοΐδη; Γίνονται και παραγίνονται!

Exit mobile version