Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο: Σε 50 χρόνια (το πολύ!) θα έχει ολοκληρωθεί η “αντικατάσταση πληθυσμού” της Ελλάδος

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο: Σε 50 χρόνια (το πολύ!) θα έχει ολοκληρωθεί η “αντικατάσταση πληθυσμού” της Ελλάδος

Η Ελλάδα βρίσκεται σε έντονο καθοδικό ρυθμό μείωσης του πληθυσμού της από το 2011, οπότε και καταγράφηκε αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων ελέω μνημονίων που είχαν αρχίσει να κτυπούν τον «πυρήνα» της ελληνικής κοινωνίας. Για πρώτη φορά μετά την περίοδο της Κατοχής του 1944 ο ελληνικός πληθυσμός κατέγραφε μείωση και δεν είχαμε πόλεμο.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν επιστήμονες για την υπογεννητικότητα, οι θάνατοι καταγράφονται ετησίως περισσότεροι από τις γεννήσεις, ενώ είναι ενδεικτικό, ότι το έτος 2017 στην Ελλάδα είχαμε 88.553 γεννήσεις και 124.501 θανάτους.

Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς και το φλέγον δημογραφικό πρόβλημα όπως καταγράφεται στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν από ομιλητές σε διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Παρουσιάζοντας στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Στέφανος Χανδακάς, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ιδρυτής & Πρόεδρος της HOPEgenesis, ανέφερε ότι ο πληθυσμός στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει τα 8 εκατ. το 2050, με βάση ένα συντηρητικό σενάριο.

Η δημογραφική “λύση” που θέλουν και προωθούν οι φιλελεύθεροι και οι αριστεροί είναι η «ενσωμάτωση» εκατομμυρίων αλλοδαπών (κυρίως λαθρομεταναστών), που έχουν έλθει, έρχονται και θα έρχονται στην χώρα. Μια «ενσωμάτωση» που θα αντικαταστήσει σχεδόν ολοκληρωτικά τον Ελληνικό πληθυσμό σε 50 χρόνια το πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Exit mobile version