Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Πλησιάζει το 4% στην δημοσκόπηση της MRB

Email
Share

Γκρεμίζεται οριστικά το παραμύθι της “διάλυσης της Χρυσής Αυγής”

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB και όχι μόνο στην πρόθεση ψήφου αλλά και στο πως βλέπουν οι πολίτες το παρόν και το μέλλον της χώρας. Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική έρευνα σε 2000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (πρόσωπο με πρόσωπο και όχι διά τηλεφώνου) και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (Xρόνος διεξαγωγής 27 Νοεμβρίου-5 Δεκεμβρίου 2019).

Στην πρόθεση ψήφου και στα στοιχεία που καταγράφηκαν στις τάσεις της MRB, η ΝΔ προηγείται με διαφορά 12,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 36,8% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 24,5%. Ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής 7,7%, ΚΚΕ 5,5%, Ελληνική Λύση 4,3%, ΜέΡΑ 25 3,2%, Χρυσή Αυγή 2,7%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%.

«Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 2,9% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 11,3%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: «Δεν αποφάσισα-Δεν απαντώ»: 4,8% και «Λευκό-Άκυρο-Αποχή»: 6,5%.

Στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ποσοστό εισόδου στην βουλή που πλησιάζει και το 4%, όπως φαίνεται από τον σχετικό πίνακα!

Η λέξη που εκφράζει (εκτός της… ελπίδας) περισσότερο τους Έλληνες για το παρόν και το μέλλον της χώρας είναι η ΟΡΓΗ με 41% και ακολουθεί η ΝΤΡΟΠΗ… Η συνειδητοποίηση της ντροπιαστικής εικόνας μας, στον λαό είναι ένα ΥΓΙΕΣ σημάδι και είναι ένα πρώτο βήμα για να αντιστραφεί η κατάσταση στο μέλλον.

Αναμενόμενη είναι η εικόνα και στους «δείκτες (απ)αισιοδοξίας», όπου το 56% των Ελλήνων αισθάνεται αρκετά έως πολύ άσχημα για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Τέλος, σημαντική είναι η καρτέλα που αφορά την ταξινόμηση των σημαντικότερων προβλημάτων της Πατρίδας μας, όπου πρώτα βεβαίως έρχεται η ανεργία με ποσοστό 52% και ακολουθεί η λαθρομετανάστευση με ποσοστό 40,5%!

Με τα παραπάνω, γκρεμίζεται οριστικά το παραμύθι της «διαλύσεως» της Χρυσής Αυγής και ακόμα απέχουμε αρκετά από την διενέργεια των επόμενων εθνικών εκλογών.

Η  Χρυσή Αυγή ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ δυναμικά στο προσκήνιο και αποτελεί την ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ όσων θέλουν να ανατρέψουν την παραπάνω αποτύπωση της σημερινής Ελλάδας, μιας χώρας που οι πολίτες της αισθάνονται ΟΡΓΗ, ΝΤΡΟΠΗ και φόβο για το μέλλον.

Exit mobile version