Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τα γραφεία του Πειραιά “έκλεισαν” και τα γραφεία της Θεσσαλονίκης!

Μετά τα γραφεία του Πειραιά “έκλεισαν” και τα γραφεία της Θεσσαλονίκης!

Η “αστυνομία σκέψεως” του παγκόσμιου big brother, που λέγεται facebook, ως γνωστόν έχει απαγορεύσει την οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο μέσο, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα και όχι μόνο. Οι λέξεις “Χρυσή Αυγή” και η φωτογραφία του Μιχαλολιάκου απαγορεύονται αυστηρά και κατ’ ευθείαν πέφτει ο λογαριασμός! Αντίθετα, αφήνει να υπάρχουν χωρίς κανένα πρόβλημα κάποιοι στημένοι προβοκάτορες, οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικιστές και τους πατριώτες, και οι οποίοι συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.

Η βρώμικη προπαγάνδα εναντίον μας τους τελευταίους μήνες στοχεύει κυρίως στο να καλλιεργήσει την εντύπωση ότι δεν υπάρχουμε, ότι δεν έχουμε ιστοσελίδα, ότι έχουμε κλείσει τα γραφεία μας κλπ., κλπ. Πολλοί συμπατριώτες μας σήμερα πιστεύουν ότι αυτή η ιστοσελίδα που διαβάζετε δεν υπάρχει γιατί αυτό το είπαν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, το έγραψαν σε εφημερίδες, το διέδωσαν στο facebook!

Πριν τρεις μήνες είχαν γράψει ότι έκλεισαν τα γραφεία μας στον Πειραιά, τα οποία βεβαίως και συνεχίζουν να υπάρχουν και να λειτουργούν, αλλά υπάρχουν σίγουρα πολλοί που έχουν μείνει με αυτή την εντύπωση, ότι δηλαδή έκλεισαν! Το ίδιο κάνουν τώρα με τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη, που λένε επίσης ότι έκλεισαν! Πράγμα το ίδιο ανυπόστατο!

Ό,τι και να κάνουν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει μία ζωντανή πραγματικότητα, την οποία δεν μπορούν να εξαφανίσουν με την βρώμικη προπαγάνδα τους. 

Exit mobile version