Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας πολιτικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής απέναντι στην αυτοκρατορία του ψεύδους

Μετά από 5 ολόκληρους μήνες ανελέητου πολέμου και βρώμικης προπαγάνδας που στοχεύει στο να απογοητεύσει τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ήρθε στην δημοσιότητα η έρευνα της MRB για να δείξει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν «διαλύθηκε» – όπως διέδιδαν τόσον καιρό τα ΜΜΕ των ολιγαρχών – αλλά επανέρχεται δυναμικά στην πολιτική σκηνή και μάλιστα απαλλαγμένη από πρόσωπα που έπληξαν στο παρελθόν την εικόνα της.

Θυμίζουμε ότι στο διάστημα των 5 αυτών μηνών, η Χρυσή Αυγή πότε εμφανίζονταν με ποσοστά της τάξης του… 1% και άλλοτε δεν καταγράφονταν καν στις δημοσκοπήσεις. Επιπλέον τα ΜΜΕ της διαπλοκής διέδιδαν ότι κλείσαμε την ιστοσελίδα μας, τα γραφεία μας και ότι έχουμε… διασπαστεί! Όποια κακοήθεια μπορεί να σκεφτεί κανείς, την χρησιμοποίησαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής και στο πανηγύρι αυτό, συμμετείχαν με όλη τους την μικροψυχία κάποιοι «ακροδεξιοί» που πίστεψαν ότι αν τελειώσει η Χρυσή Αυγή… ανοίγει ο δρόμος για να ξεδιπλώσουν την πολιτική ανυπαρξία τους.

Κύριος στόχος όλης αυτής της προπαγάνδας, ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Γνωρίζουν καλά ότι χτυπώντας τον ίδιο προσωπικά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαλύσουν πράγματι την Χρυσή Αυγή. Εκείνο που δεν υπολόγισαν όμως, είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Επιστρέφουμε στην δημοσκόπηση: Μέσα στην δήθεν «παντοδυναμία» της ΝΔ, με τα ΜΜΕ να «λιβανίζουν» ξεδιάντροπα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε «νεκρό» πολιτικά χρόνο, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ασφαλές ποσοστό εισόδου στην επόμενη βουλή, ποσοστό που αυτή την στιγμή, πλησιάζει το 4%! Και αυτό το κατέγραψε μια έρευνα – όχι με τηλεφωνική μέθοδο – αλλά με προσωπικές συνεντεύξεις.

Αν κανείς μελετήσει τα ποιοτικά στοιχεία και τις τάσεις σε σύγκριση με την πολιτική πραγματικότητα και τους χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας, θα διαπιστώσει ότι αυτό το ποσοστό ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! Δεδομένου του σκληρού πολέμου που έχουμε δεχθεί τα τελευταία χρόνια, δεν είναι απλά μια νίκη, αλλά ένας πολιτικός θρίαμβος απέναντι στην αυτοκρατορία του ψεύδους.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει τίποτε διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, τα οικονομικά δεδομένα μόνο απογοήτευση μπορούν να σκορπίσουν, ενώ και στα ελληνοτουρκικά θα βρεθεί ενώπιον των αδιεξόδων της ελληνοτουρκικής «φιλίας», της επικίνδυνης πολιτικής που εδώ και δεκαετίες υπηρετούσε με συνέπεια και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Ο απόλυτος έλεγχος των αργυρώνητων ΜΜΕ δεν θα κρατήσει για πάντα ή τουλάχιστον δεν θα τρώνε για πάντα οι ψηφοφόροι της, το κουτόχορτο που τους διοχετεύουν οι δήθεν «άριστοι» της ΝΔ με το ψευτοπατριωτικό προσωπείο. Αυτή θα είναι η στιγμή που το Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να είναι πανέτοιμο να διεκδικήσει την θέση του στην Ιστορία.

Επαναλαμβάνουμε ότι το σημερινό ποσοστό, είναι ένας θρίαμβος απέναντι σε όλους και σε όλα, αλλά είναι η αρχή και όχι το τέλος.

Κλείνουμε με την ανάρτηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:«Από τις 7 Ιουλίου ένα ολόκληρο σύστημα και μαζί και οι Ιούδες του Εθνικισμού κάνουν ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και λένε ότι “τελειώσαμε”! Δημοσκόπηση MRB: Χρυσή Αυγή 2,7% Χωρίς Αναγωγή με άνω όριο 3,8% και αυτό με τόσο σκληρό πόλεμο και αποκλεισμό! Συναγωνιστές Ψηλά τις Σημαίες!»

Exit mobile version