Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη συμπεριφορά υποτέλειας του Άδωνι-Σπύρου Γεωργιάδη στις ΗΠΑ, καθώς ξεπουλάει τα πάντα στους ξένους

Απίστευτη συμπεριφορά υποτέλειας του Άδωνι-Σπύρου Γεωργιάδη στις ΗΠΑ, καθώς ξεπουλάει τα πάντα στους ξένους

Πραγματικά, δεν έχει τέλος ο ολισθηρός δρόμος του «σκληρού δεξιού» και «εθνικόφρονα» Σπύρου-Άδωνι Γεωργιάδη, και κατ’ επέκτασιν της ΝΔ στην οποία αυτή τη στιγμή ανήκει, καθώς ο υπουργός ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη παρουσίασε στο ταξίδι του στις ΗΠΑ την θλιβερή εικόνα μιας χώρας-αποικία που βρίσκεται σε καθεστώς γενικής εκποίησης της δημόσιας περιουσίας της.

Από το 21ο ετήσιο φόρουμ της Capital Link με θέμα «Επενδύστε στην Ελλάδα», στην Νέα Υόρκη, ο Γεωργιάδης θυμήθηκε το παρελθόν του ως τηλεπλασιέ βιβλίων για να διαλαλήσει την… εθνική πραμάτεια, λέγοντας σε ένα ετερόκλητο ακροατήριο σκληρών κυνηγών χρήματος: «Η μόνη ερώτηση που έχουμε από τους ψηφοφόρους μας είναι γιατί δεν το κάνουμε πιο γρήγορα, γιατί αργήσαμε τόσο πολύ, γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά, γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα… Και πρέπει να σας καθησυχάσω ότι η όρεξή μας είναι τόσο τεράστια, ώστε κάθε μήνας που περνάει γίνεται μεγαλύτερη».

Σαν να μην έφταναν αυτά τα απίστευτα λεγόμενα, ο έχων εμπειρία στο εμπόριο Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Το μήνυμά μου, λοιπόν, προς τους Αμερικανούς επενδυτές είναι το εξής: Τώρα είναι η ώρα να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αυτοί επένδυσαν ακόμη και εν μέσω της χειρότερης οικονομικής μας κρίσης, τώρα είναι η ώρα να δρέψουν τους καρπούς τους. Και αυτοί που δεν έχουν επενδύσει τώρα είναι η ώρα να επωφεληθούν των μοναδικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στη χώρα μας». Όραμά του, όπως εξήγησε, είναι να μετατραπεί η Ελλάδα, «το πρώην μαύρο πρόβατο της ευρωζώνης», σε ένα απέραντο «hot spot για επενδυτές»!

Πραγματικά, δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε το όνειδος του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς με τα λεγόμενά του δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο. Ο τύπος αυτός αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα της υποτέλειας και της υπηρετικής νοοτροπίας απέναντι στο ξένο κεφάλαιο που ανέκαθεν εξέφραζε πολιτικά και κοινωνικά η φιλελεύθερη δεξιά.

Όποιος αυτοαποκαλούμενος ως Πατριώτης, πολύ περισσότερο δε Εθνικιστής, εξακολουθεί να θεωρεί ως «δικό μας» αυτόν τον κήρυκα της πιο ξεδιάντροπης υποδούλωσης στα ξένα συμφέροντα, είναι φανερό ότι διακατέχεται από σοβαρή κρίση ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version