Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σφραγίζουν” τον Έβρο στα… λόγια!

“Σφραγίζουν” τον Έβρο στα... λόγια!

Κυριολεκτικά με λόγια του αέρα και συγκεκριμένα του τηλεοπτικού αέρα, “σφραγίζει” η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον Έβρο, σύμφωνα με όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αυτό ενώ εδώ και πολύ καιρό περνούν χιλιάδες από τα σύνορά μας, οι οποίοι όχι μόνον δεν συλλαμβάνονται, αλλά ανενόχλητοι, πολλοί ακόμη και πεζοί βαδίζουν στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι λίγα τα κρούσματα λεηλασιών στα χωριά των συνόρων ακόμη και εμπρησμών και διαρρήξεως κατοικιών.

Απέναντι σε όλα αυτά λοιπόν, βγήκε ο υπουργός για να πει ότι πρόκειται να ληφθούν αυστηρά μέτρα, να γίνουν αυξημένες περιπολίες και καλύτερα συστήματα επιτήρησης με κάμερες και ηλεκτρονικά μέσα! Μίλησε ακόμη και για την θωράκιση με περισσότερους φράχτες και αυτό την στιγμή που ένας μικρός φράχτης που υπήρχε είναι διάτρητος και ενώ δίπλα η Βουλγαρία, που δεν τολμάνε να μπούνε οι λαθρομετανάστες, έχει τοίχος πολλών χιλιομέτρων. Ακόμη αναφέρθηκε και σε περιπολίες ελικοπτέρων… τα οποία θα κάνουν τι; Θα βλέπουν τους λαθρομετανάστες να μπαίνουν; Και απλά θα τους παρακολουθούν;

Παριστάνοντας δε τον σκληρό είπε ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν είναι “περιστερώνας”! Και συμπλήρωσε με νόημα ότι εκεί θα συναντήσετε και γεράκια.

Λόγια του αέρα κυριολεκτικά από μία κυβέρνηση που με προεκλογικά ψέματα εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι θα λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστευση, το οποίο ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να το λύσουν! Γιατί τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης θέλουν να καταστρέψουν τα εθνικά κράτη ανάμεσα στα οποία βεβαίως είναι και η Ελλάδα! 

Exit mobile version