Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκάνδαλο Novartis: Όλοι “έντιμοι” στην χώρα της μίζας και της ρεμούλας…

Σκάνδαλο Novartis: Όλοι “έντιμοι” στην χώρα της μίζας και της ρεμούλας…

Συνεχίζεται η κωμωδία, που θα μπορούσες να την πεις και τραγωδία του αλληλοκουκουλώματος στο σκάνδαλο Novartis.

Μετά την δήλωση του Αντιεισαγγελέα Αγγελή ότι δεν δόθηκαν στοιχεία πολιτικών προσώπων, παραδέχτηκε ότι του δόθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός του πρώην Αντιπροέδρου της Ν.Δ., Αβραμόπουλου. Γενικά τα ΜΜΕ του συστήματος παραποιούν τις ειδήσεις που βγαίνουν από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σε σχέση με ένα έγγραφο το οποίο κάνει αναφορές για τη διαδικασία ξεπλύματος του μαύρου χρήματος το οποίο κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής αναφέροντας ότι δεν περιέχει αναφορά σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

ΔΕΝ ΛΕΝΕ όμως είναι ότι πρόκειται για έγγραφο του Αυγούστου 2017 το οποίο διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τον Αύγουστο του 2017, όταν οι έρευνες σε Ελλάδα και ΗΠΑ βρίσκονταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Τα δύο επόμενα χρόνια όμως το 2018 και 2019 υπήρχαν έγγραφα του FBI τα οποία κάνουν σαφή αναφορά σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο μαύρο χρήμα της Novartis.

Με απλά λόγια, σε 28 χώρες, έχει αποκαλυφθεί ότι οι πολιτικοί τα έπαιρναν από την Novartis. Στην Ελλάδα όμως των “εντίμων”, τελικά θα αθωωθούν ΟΛΟΙ! 

Exit mobile version