Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχηγός και αρχηγίσκοι

Αρχηγός και αρχηγίσκοι

Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης έχουμε χορτάσει..προέδρους και αρχηγίσκους. Ανθρώπους που τους ακολουθούν διάφοροι χαμερπείς τύποι, για ένα μεροκάματο, για ένα ξεροκόμματο που θα καλύψει τις καταναλωτικές τους μανίες. Έχουμε χορτάσει δήθεν αρχηγούς κομμάτων με δακρύβρεχτες ομιλίες να φεύγουν σαν κυνηγημένοι από τις θέσεις τους μετά από μια πολιτική ήττα,ως άλλες βρεγμένες γάτες. Έχουμε επίσης χορτάσει επίδοξους πολιτικαντηδες να πηδούν από το πλοίο σαν τα ποντίκια όταν κρίνουν οι κακόμοιροι ότι μπορούν να αλλάξουν τα πολιτικά κόμματα σαν τα πουκάμισα και να φανούν ως… ανανεωτές για να υποκλέψουν κάποιες λίγες ψήφους από τους αδαείς,μήπως καταφέρουν και εκλεγούν.

Στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει υποκρισία και ψέματα. Φτάνει όμως. Ας μην μιλήσουμε άλλο για τυχοδιώκτες και επαγγελματίες πολιτικούς,ας μιλήσουμε για έναν Αρχηγό. Για έναν άνθρωπο που εδώ και 40 χρόνια μάχεται για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία. Που δεν έχει αλλάξει κανένα κόμμα και μένει αμετακίνητος στην Ιδέα του. Οι πολιτικές επιτυχίες δεν τον δηλητηρίασαν, έμεινε πάντα απλός και Υπερήφανος,εν αντιθέσει με πολλούς… Δεν καταχράστηκε ποτέ ούτε μισό ευρώ και αυτόν τον άνδρα τον φυλάκισαν. Γιατί το όνομα ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ στην Ελλάδα της παγκοσμιοποίησης και της σήψης σημαίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ! 

Ο Αρχηγός μας δεν έτρεξε σαν τους δήθεν αρχηγίσκους να απολογηθεί για τίποτα μετά την μη είσοδο μας στην Βουλή. Είπε μόνο κάτι που μπορούσε μόνο αυτός να πει: «Η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε! Είναι Ιδέα, μάχεται και κερδίζει!»

Και ήταν ο ίδιος και ο μοναδικός που σήκωσε ξανά στους ώμους του το Κίνημα και δίχως να αφήσει ούτε μια ημέρα για ξεκούραση άρχισε να μάχεται, με πάθος και με μεγαλύτερο πείσμα από τον οποιονδήποτε έφηβο που γνωρίζει μια Ιδέα και την ακολουθεί με υπερβολή. Και νίκησε και πάλι. Κρατώντας ένα ολόκληρο Κίνημα, μια πραγματική Κοσμοθεωρία στις πλάτες του, έφερε τον Λαϊκό Σύνδεσμο ξανά στο σημείο όπου δεν μπορούν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τους, να κρύψουν τις ανοδικές του τάσεις. Και η συνέχεια να είστε σίγουροι ότι έπεται καλύτερη.

Ας πάρουμε παράδειγμα από την ηρωική μορφή του και ας δώσουμε την μάχη στο πλευρό του για την Ανάσταση του Έθνους μας. Εξ άλλου, ποιος θα έλεγε όχι στην μέγιστη Τιμή που του χαρίζει η Μοίρα, να αγωνιστεί στο πλάι του μοναδικού πραγματικού Αρχηγού της μεταπολίτευσης; Σίγουρα θα έδιναν αρνητική απάντηση αυτοί που έχουν ιδιοτέλεια,συμφέρον,υπεροψία. Για εμάς όμως, τους πραγματικούς Χρυσαυγίτες είναι τιμή να είμαστε δίπλα του και αντί για χρήματα,θέσεις και ανταλλάγματα νιωθουμε πιο πλούσιοι από όλους τους «πολιτικούς» όταν ανταλλάσσουμε έστω και μια χειραψία με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής κατακλυζόμενοι από Δέος.

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορα του Αρχηγού, από όλους τους δήθεν ηγέτες. Γιατί εμείς,το Θάρρος,την Αποφασιστικότητα και την Θέληση για Αγώνα την λαμβάνουμε μέσα από το βλέμμα του και την παρουσία του και από κανέναν μισθό,καμία θέση στο δημόσιο και καμία υπόσχεση για πλούσιο βίο. Είμαστε ελεύθεροι! Και ο Αρχηγός μας είναι στην καρδιά μας το μεγαλύτερο παράδειγμα Ανδρός και Αγωνιστή. Αυτός που μας ενέπνευσε και μας εμπνέει καθημερινώς, η ζωτική δύναμη του Κινήματος και της Ιδέας, ο λόγος που περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και το μοναδικό εχέγγυο της Νίκης μας!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Exit mobile version