Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση φαρμάκι του Πάιατ για Καστελόριζο…

Δήλωση φαρμάκι του Πάιατ για Καστελόριζο…

Την ίδια ώρα που ο Ερντογάν επελαύνει, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θριαμβολογούν!

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος κινείται σαν προτέκτορας και κυβερνήτης της Πατρίδας μας, έκανε μία δήλωση, η οποία θεωρήθηκε υπέρ των ελληνικών συμφερόντων από την συμμορία αυτών που κατευθύνουν τα “ελληνικά” ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: “Σύμφωνα με την δική μας νομική ανάλυση, που ολοκληρώθηκε αφού λάβαμε όλο το μνημόνιο Άγκυρας-Τρίπολης, θεωρούμε ότι τα κατοικημένα νησιά πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με την ηπειρωτική χώρα”. 

Αυτοί που με θράσος και κυνισμό λένε ότι η δήλωση αυτή είναι θετική για τα ελληνικά συμφέροντα, έχουν δει ποτέ τους τον χάρτη; Έχουν δει πόσων εκατοντάδων χιλιομέτρων ηπειρωτική χώρα της Τουρκίας ευρίσκεται δίπλα από το Καστελόριζο; Τι σημαίνει απλά “έχουν τα ίδια δικαιώματα”, που είπε ο Πάιατ; Σημαίνει ότι έχουν πολύ περισσότερα δικαιώματα οι Τούρκοι! Όμως, αυτοί θριαμβολογούν… και ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίζονται ότι συνέτριψε ο Κούλης τον Ερντογάν, την ίδια ώρα που αυτός εξελίσσεται σε παγκόσμιο στρατηγικό παίχτη και συνομιλεί με ευνοϊκούς όρους και με τον Πούτιν και με τον Τραμπ!

Θριαμβολογούν ακόμη για την απόφαση της Συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν λέει τίποτε και απλά αναφέρει ότι… θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. Αυτό μάλιστα που δείχνει κυριολεκτικά το “άδειασμα” της Ευρώπης στην Ελλάδα, είναι η δήλωση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ντόναλντ Τουσκ, που είπε ότι η Ευρώπη υψώνει… διπλωματικά τείχη στην τουρκική προκλητικότητα! Είναι σίγουρο ότι τα “διπλωματικά τείχη” δεν πρόκειται να μας σώσουν. 

Υ.Γ.: Μη ξεχνάμε πως και κάποιοι την δεκαετία του ’70 θριαμβολογούσαν για τις αποφάσεις του ΟΗΕ κατά της Τουρκίας για την εισβολή στην Κύπρο και είχαν ακόμη και εμπάργκο όπλων κάνει στην Τουρκία. Και δεν έγινε τίποτε, ακόμη η Κύπρος είναι σκλαβωμένη.

Exit mobile version