Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και αναφορά στην Χρυσή Αυγή

Δήλωση ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και αναφορά στην Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε” μας λένε, αλλά κανείς δεν την ξεχνά ακόμη και μέσα στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Έτσι, ο κομισάριος-ινστρούχτορας της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, που συκοφαντούσε συστηματικά την Χρυσή Αυγή, στην κρατική τηλεόραση, την θυμήθηκε σε παρέμβασή του στην Ευρωβουλή, η οποία τελείωσε ως εξής:

“Η Ακροδεξιά Αστυνομοκρατία Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη δεν είναι εσωτερικό θέμα. Το Κράτος Μητσοτάκη παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές της δεκαετίας του 70. Επαναλαμβάνουμε: Η Κυβέρνηση της Δεξιάς δεν αποδέχεται απλά την ακροδεξιά ατζέντα. Την πιστεύει και την υλοποιεί. Είναι η «σοβαρή Χρυσή Αυγή» που μόλις λίγα χρόνια πριν κάποιοι προέτρεπαν τη δημιουργία της δήθεν «προφητεύοντας» από τηλεοράσεως. Η «σοβαρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι εδώ και κυβερνά.”

Όχι, “σύντροφε” Αρβανίτη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυστυχώς για την Πατρίδα δεν κυβερνά, γιατί εάν κυβερνούσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν θα υπήρχε η κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ, θα φυλαγόντουσαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις τα σύνορα της Πατρίδας μας και οπωσδήποτε θα είχαν αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και όχι επικοινωνιακά οι αλήτες αναρχοκομμουνιστές που έχουν δημιουργήσει το άβατο των Εξαρχείων και κάνουν τα όσα κάνουν. Και θα συνεχίσουν να τα κάνουν γιατί τα όποια αστυνομικά μέτρα παίρνει σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι για λόγους επικοινωνιακούς και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα ατονήσουν.

Όσο για την Χρυσή Αυγή παρ’ όλο το γεγονός ότι κάνουν συστηματική προπαγάνδα ότι δεν υπάρχει, δεν την έχουν ξεχάσει… 

Exit mobile version