Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλπάζουν ταυτόχρονα η εγκληματικότητα και η… δημοτικότητα του Χρυσοχοΐδη!

Καλπάζουν ταυτόχρονα η εγκληματικότητα και η... δημοτικότητα του Χρυσοχοΐδη!

Τα κανάλια με τα σόου περί “νόμου και τάξη” έκαναν καλά την δουλειά τους

Ανθρωποκυνηγητό για επικίνδυνο αλλοδαπό κακοποιό, τον οποίον είχαν βγάλει έξω με ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης, το οποίο έσπασε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο κακοποιός είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ήταν κατηγορούμενος και σε υπόθεση δολοφονίας που εκκρεμεί! Και όμως του έδωσαν άδεια και μάλιστα για… εκπαιδευτικούς λόγους!!!

Στην Ήπειρο, στα Ιωάννινα, σε “ανοικτή δομή φιλοξενίας μεταναστών” έγινε έφοδος της Αστυνομίας όπου βρέθηκαν μαχαίρια, σπαθιά, καθώς και ποσότητα χασίς. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κέντρο ένας Αφγανός επιτέθηκε σε άλλους αλλοδαπούς με μαχαίρι τραυματίζοντας 4 από αυτούς! Ο ένας μάλιστα από αυτούς χαροπαλεύει και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην Χίο είχαμε συμπλοκή Ιρακινών με τον έναν από αυτούς να μαχαιρώνει τον συμπατριώτη του που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο ίδιο κέντρο λαθρομεταναστών της Χίου, είχαμε άλλη συμπλοκή αρχές Δεκεμβρίου μεταξύ Αφγανών και Παλαιστινίων.

Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη συμμορία αποτελούμενη από Αλγερινούς και Λίβυους που έκλεβαν πορτοφόλια στα λεωφορεία και έκαναν διαρρήξεις σε αυτοκίνητα.

Στην Αθήνα, στα Πατήσια, βρέθηκε ο δολοφόνος του 33χρονου Αφγανού, που δολοφονήθηκε από συμπατριώτες του. Από την συμπλοκή αυτή τραυματίστηκαν άλλοι τρεις που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Συνελήφθησαν σαν ένοχοι δύο Αφγανοί και καταζητείται άλλος ένας.

Αυτά είναι μόνο λίγα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Η εγκληματικότητα καλπάζει και την ίδια ώρα ο αρμόδιος υπουργός Χρυσοχοΐδης απολαμβάνει, σύμφωνα με την τελευταία πολιτική έρευνα, την υψηλότερη δημοτικότητα μεταξύ των υπουργών της Ν.Δ.! Τα κανάλια με τα σόου περί “νόμου και τάξη” έκαναν καλά την δουλειά τους.

Exit mobile version