Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρουφάκης: “Να καταργηθούν τα σύνορα, είμαστε όλοι μπάσταρδοι και αφρικανοί”

Βαρουφάκης: “Να καταργηθούν τα σύνορα, είμαστε όλοι μπάσταρδοι και αφρικανοί”

Ο πρώτος Ευρωπαίος Homo Sapiens στην Μάνη πριν 210.000 χρόνια! 

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του φίλου του Τζωρτζ Σόρος, Βαρουφάκη, ο οποίος Τζωρτζ Σόρος μάλιστα του είχε πει ότι ανησυχεί για την Χρυσή Αυγή. Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι ξεκίνησε πολιτικά από το μαθητικό του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ήταν ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Κουφοντίνα…

Μιλώντας προ ημερών για το μεγάλο ζήτημα των λαθρομεταναστών, είπε ότι πρέπει να καταργηθούν τα σύνορα, επειδή είμαστε όλοι μπάσταρδοι και Αφρικανοί! Μία ακόμη δήλωση από έναν αριστεράς προελεύσεως, που αμφισβητεί την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων και για να είμαστε δίκαιοι τα ίδια πιστεύουν και οι φιλελεύθεροι. Το γεγονός ότι πλήθος επιστημονικών ερευνών αποδεικνύει ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, που δημιούργησαν τον μεγαλύτερο πολιτισμό της οικουμένης, δεν λέει τίποτε στους μαρξιστές και στους φιλελεύθερους, που μισούν την φυσική πραγματικότητα της Φυλής!

Όσο για το ότι “είμαστε όλοι αφρικανοί”, ο Βαρουφάκης αναφέρεται στην περίφημη θεωρία της εξόδου από την Αφρική σύμφωνα με την οποία ο homo sapiens γεννήθηκε στην Αφρική και πέρασε σε Ασία και Ευρώπη πριν από 70 έως 100 χιλιάδες χρόνια. Ήλθε όμως μια πρόσφατη ανακάλυψη και υπήρχε και σχετικό δημοσίευμα στο “Βήμα” της περασμένης εβδομάδος, ότι ταυτοποιήθηκε απολίθωμα homo sapiens στην Μάνη ηλικίας 210 χιλιάδων ετών! Για ποια έξοδο από την Αφρική, λοιπόν, μας μιλούν οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές;”  

Exit mobile version