Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτωπο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου

Μέτωπο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου

Την αρχή έκανε ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας που μίλησε για συνεργασία με την Τουρκία στην εκμετάλλευση φυσικών πόρων. Το θέμα φυσικά θίγεται συνεχώς κατ’ εντολήν των ΗΠΑ, τα συμφέροντα των οποίων υπηρετών τα κόμματα εξουσίας στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, που έχουν καταντήσει την χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε μία κρίσιμη περίσταση όπως είναι η σημερινή μετά την συμφωνία περί ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης, να έρχεται ο γνωστός Νίκος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώνει ότι “η συνεκμετάλλευση θα είναι η τελική λύση, αφού έτσι συμβαίνει παγκοσμίως με όλες τις χώρες που έχουν κοιτάσματα που συνορεύουν”! Στην γραμμή Φίλη έσπευσε να προσχωρήσει ο εκδότης της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” Μαυρίδης, που συκοφαντεί συχνά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον ιστότοπό του liberal.gr, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η συνεκμετάλλευση είναι ο δρόμος της λογικής και ότι η λέξη συνεκμετάλλευση είναι “δαιμονοποιημένη”.

Όταν λέγαμε προεκλογικά ότι η Ν.Δ. θα είναι το ίδιο εθνικά επικίνδυνη με το ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσει σε συμφωνία με τους Τούρκους για το Αιγαίο, κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει να διώξουν τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ. Απόλυτα συνένοχοι όλοι αυτοί με τα όσα συμβαίνουν.

Exit mobile version