Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Βελόπουλος ήθελε να πολιτευτεί με την Ν.Δ.

Όταν ο Βελόπουλος ήθελε να πολιτευτεί με την Ν.Δ.

Επιτέλους ας ξυπνήσουν ορισμένοι και ας καταλάβουν ότι η προπαγάνδα από τα κανάλια μαζί με μεγάλα λόγια, που δεν σημαίνουν τίποτε από άτομα, που είναι αποδεδειγμένα γυρολόγοι των κομμάτων, δεν οδηγούν πολιτικά πουθενά. Είναι βέβαιο όμως ότι δεν είναι δυνατόν παρ’ όλη την εκτεταμένη βλακεία που υπάρχει στο εκλεκτό σώμα των ψηφοφόρων, είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν όλοι να εξαπατηθούν με τον ίδιο τρόπο δύο φορές! 

Είναι γνωστό ότι το 2012 ο Βελόπουλος εγκατέλειψε τον Καρατζαφέρη, ενώ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα είναι “ρόμπα” εάν τον εγκαταλείψει και προσχώρησε στην Ν.Δ. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως η παρακάτω συνέντευξη εκείνης της εποχής του Γ. Καρατζαφέρη, στην οποία αποκάλυπτε ότι πρώτη φορά ήθελε να πολιτευτεί με την Ν.Δ. ο Βελόπουλος πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1996 με τον Έβερτ.

Από την συνέντευξη λοιπόν, που παραχώρησε τότε, το 2012, στον ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2, του νομού Πιερίας, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο και είπε:

“Αισθάνομαι αηδία για όλους αυτούς που τους έβαλα στη Βουλή και τώρα φύγανε… Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το κόμμα και εγώ, βάλαμε μπρος τα στήθια μας για να μην «ταρακουνηθεί» ο κ. Βελόπουλος από την εμπλοκή του με τον κ. Καραμπέρη. Γνωρίζετε επίσης τις εισηγήσεις που είχα από μια σειρά στελεχών να μην τον βάλω υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο. Τον έβαλα… Το κόμμα πάλι μπήκε μπροστά όταν τον έπιασαν για «μαϊμού» πόθεν έσχες και θα μπορούσα να μην τον βάλω στα ψηφοδέλτια λόγω ποινικής του δίωξης. Κι όμως τον έβαλα στα ψηφοδέλτια, ρισκάροντας να χάσω ψήφους… Το 1996, παρακαλούσα τον κ. Έβερτ -πρόεδρος τότε της ΝΔ- να τον βάλει υποψήφιο στην Πέλλα και δεν τον έβαλε τελικά και ήρθαμε σε σύγκρουση γι΄ αυτό. Μου έλεγε ότι δεν είχε ακούσει καλές πληροφορίες και εγώ του έλεγα ότι εγγυώμαι εγώ. Αυτό το λέω για να φανεί ότι αυτά τα παιδιά τα «κουβαλάω στη πλάτη» πάρα πολλά χρόνια.”

Όσοι λοιπόν, έχουν βρει την γιατρειά τους από τα αρθριτικά τους και τις αιμορροΐδες τους με τις κηραλοιφές του Βελόπουλου, που δήθεν φτιάχνονται μαζί με ευλογίες στο Άγιο Όρος, ας βγάλουν την υποχρέωσή τους. Οι υπόλοιποι επιτέλους ας ξυπνήσουν!

Exit mobile version