Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαλκίδα: Συγκέντρωση κατοίκων υπό βροχή ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τον εξισλαμισμό

Μεγάλη συγκέντρωση, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στη Χαλκίδα, όπου αγανακτισμενοι πολίτες έκλεισαν για λίγο τη Υψηλή γέφυρα, διαδηλωνοντας ενάντια στη συνεχιζόμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών και την επιχείρηση αντικατάστασης του ντόπιου πληθυσμού από ισλαμιστές αλλογενείς.

Ο κόσμος εξέφρασε έντονα την αντίθεση του στα ανθελληνικά σχέδια του γηγενούς πολιτικού κατεστημένου, που χωρίς προσχήματα πλέον μετατρέπει καθαρές ελληνικές περιοχές σε έρμαια αλλοφύλων, εκτοξεύοντας τους δείκτες εγκληματικοτητας και μάλιστα σε περιοχές όπου η ανεργία και η ανέχεια μαστίζει ήδη τις τοπικές κοινωνίες.

Η Χρυσή Αυγή, παρούσα πάντα στους αγώνες των τοπικών κοινωνιών, παρέστη στην διαμαρτυρία με κλιμάκιο συναγωνιστων, συνεπικουρουμενο από την υπεύθυνο της ΤΟ Εύβοιας, Αργυρώ Χαλιώτη και τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή, Χαράλαμπο Γιώτη. Διατρανωσαμε την αντίθεση του κινήματος στη προσπάθεια ισλαμοποιησης της πατρίδας μας και πως το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι πάντα αρωγός κάθε προσπάθειας να σταματήσει η εφαρμογή των υπουλων σχεδίων των δοσίλογων ανθελληνικων κυβερνήσεων.

Τέλος, καταγγελουμε το θέατρο του παραλόγου που διαδραματιστηκε στη γέφυρα της Χαλκίδας, με τη παρουσία τοπικών δημάρχων, κολλητών του Μπακογιανέικου και πολιτευτων του Μητσοτάκη, να διαδηλώνουν ενάντια σε ενέργειες που οι ίδιοι είχαν λίγους μήνες νωρίτερα υιοθετήσει και επικροτήσει.

Εμείς είμαστε εδώ, πάντα παρόντες, να ξεμπροστιάζουμε τον εμπαιγμό που επιχειρούν τα παντός τύπου λαμογια εις βάρος του Ελληνικού λαού και να διατρανωσουμε τη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων: να κρατήσουμε την Ελλάδα Ελληνική!

Χρήστος Μπουρνιώτης
Τ.Ο. Εύβοιας

Exit mobile version