Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κάθε “fake” Χρυσή Αυγή έχει ημερομηνία λήξεως – Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η κάθε “fake” Χρυσή Αυγή έχει ημερομηνία λήξεως - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν κλείσαμε τη Χρυσή Αυγή για να γίνουμε εμείς Χρυσή Αυγή. Και πάντως ο Σαμαράς δεν κυνήγησε τον Μιχαλολιάκο για να γίνει Μιχαλολιάκος!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο οδηγεί σε κρίσιμα πολιτικά συμπεράσματα δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα “Δημοκρατία”. Το άρθρο αναφερότανε στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ομιλία η οποία προκάλεσε αντιδράσεις σε όλο το πολιτικό χώρο και συζητήσεις έντονες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Το άρθρο είχε τίτλο  “Αντώνης δυσκολεύει Κυριάκο” και το έγραψε ο δημοσιογράφος κ. Μανώλης Κοττάκης. Στην διάρκεια της ομιλίας του ο Σαμαράς αναφέρθηκε στην λέξη “λαθρομετανάστες” και ο Μανώλης Κοττάκης σχετικά με αυτήν του την αναφορά έγραψε:

Όταν η βάση του κόμματος αποθεώνει λέξεις που έχουν ως πρόσημο το επίρρημα «λάθρα» (μυστικά), όπως λαθρομετανάστες, λαθρεποικισμός, το κατά Μητσοτάκη Κέντρο πάει περίπατο.…

Πράγματι πάει περίπατο, αλλά δείχνει πολύ καθαρά τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις, που εγκλώβισε εάν όχι παγίδευσε η Νέα Δημοκρατία με την γεμάτη απάτες και ψέματα προεκλογική της εκστρατεία.Ανάμεσα στις οποίες ήταν ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορία εντελώς ανυπόστατη, άδικη και παράλογη, καθώς και οι δήθεν θέσεις τις για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και των λαθρομεταναστών. Γιατί θερμό χειροκρότημα υπήρξε και όταν ο Σαμαράς αναφέρθηκε στο ζήτημα της Μακεδονίας, λαμβάνοντας τις επόμενες ημέρες απάντηση από την Ντόρα Μπακογιάννη ότι ακολουθεί την πολιτική της κυβερνήσεως και τα όσα λέει είναι άνευ ουσίας.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι ποια σχέση μπορεί να έχει ένα ακροατήριο με τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη όταν χειροκροτεί όσους ομιλούν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και χαρακτηρίζει (σωστά!) λαθρομετανάστες όσους περνούν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδος μας; Ασφαλώς και δεν έχει! Και το δεύτερο κρίσιμο ερώτημα είναι για πόσο θα έχει σχέση;

Πόσο η θαλπωρή και οι υποσχέσεις της εξουσίας θα κρατήσουν κοντά στην Ν.Δ. ένα τμήμα του Λαού που ιδεολογικά και πολιτικά ευρίσκεται στην αντιπέρα όχθη και το παγίδευσε με απατηλές αερολογίες δήθεν αντί-αριστερές και δήθεν εθνικές.

Στην συνέχεια στο άρθρο του ο κ. Κοττάκης γινόταν πλέον συγκεκριμένος γράφοντας: “Στην άποψη μάλιστα ότι «αυτού του είδους ο λόγος είναι χρήσιμος γιατί κρατά εγκλωβισμένες ακροδεξιές λαϊκές μάζες μέσα στην Κεντροδεξιά» υπάρχει -κατά κάποιους στην ηγεσία της Ν.Δ.- και ο αντίλογος: «Δεν κλείσαμε τη Χρυσή Αυγή για να γίνουμε εμείς Χρυσή Αυγή. Και πάντως ο Σαμαράς δεν κυνήγησε τον Μιχαλολιάκο για να γίνει Μιχαλολιάκος!

Πράγματι, κρατά εγκλωβισμένες “ακροδεξιές λαϊκές μάζες”, αλλά το ερώτημα επαναλαμβάνω είναι για πόσο; Ασφαλώς και δεν μπορεί να γίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε τα οποιαδήποτε πολιτικά σχήματα μαγειρεύονται στα υπόγεια της διαπλοκής και στα σκοτεινά δωμάτια των δυνάμεων του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου.

Και είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα γίνει ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος δήθεν εθνικιστής, Μιχαλολιάκος. Και αυτό δείχνει πολύ καθαρά για ποιο λόγο με πολεμούν τόσο σκληρά και άδικα όχι μόνον οι γραφίδες της αριστεράς, αλλά και πολλοί από αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικιστές και πατριώτες ή ακόμη και τους… δήθεν Χρυσαυγίτες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version