Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: “Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες”

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: “Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες”

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών έλαβε χώρα ομιλία από τον συναγωνιστή Γεώργιο Παπαγεωργίου με θέμα “θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες”. Έγινε αναφορά στο μείζον πρόβλημα της Πατρίδας μας, την υπογεννητικότητα, όπου προπαγανδίζεται από την παγκοσμιοποίηση με τον καταναλωτικό τρόπο ζωής που επιβλήθηκε εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη με στόχο την υπονόμευση του ιερού θεσμού της οικογένειας.

Οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αντί να παίρνουν μέτρα ώστε να αυξήσουν τον δείκτη γεννήσεων των Ελλήνων, δίνουν επιδόματα μόνο σε “ευπαθείς” ομαδες και καθε λογής λαθρομετανάστη από το υστέρημα του Έλληνα φορολογουμένου, αποδεικνύοντας ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός εναντίον του Έλληνα.

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα της τουρκικης προκλητικότητας και την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της. Με την λήξη της εκδήλωσης όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version