Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ στην φτηνή “λογική” τα Ιδανικά – Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΑΝΤΙΑ στην φτηνή “λογική” τα Ιδανικά - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι

Το Κίνημά μας δέχθηκε πόλεμο σκληρό και πράγματι έχασε μία μάχη την 7η Ιουλίου 2019, αλλά όχι τον πόλεμο όπως δήλωσα εκείνο το βράδυ και συνεχίζω να το δηλώνω πέντε ολόκληρους μήνες μετά, μήνες κατά τους οποίους ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα διεξήγαγε ένα σφοδρό επικοινωνιακό πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έναν πόλεμο ψυχολογικό, ότι όλα τέλειωσαν, ότι μας εκμηδένισαν, ότι ισοπέδωσαν το πρωτοπόρο λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα, όχι μόνον της Ελλάδος, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Και στον πόλεμο αυτό να κρατήσω άπαρτο το κάστρο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχα δίπλα μου τους μεγάλους αξιωματούχους με τους παχυλούς μισθούς και τα μεγάλα αξιώματα, αλλά τους απλούς αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Εθνικιστικού Κινήματος, τους “ανώνυμους” κατά τα αστικά ειωθότα. Αυτοί αντιστάθηκαν και αντιστέκονται, αυτοί δίνουν την μάχη, υπέροχοι, ανιδιοτελείς, σημαιοφόροι μίας Ιδέας που δεν θα την σβήσουν οι εκλογομάγειροι και τα κανάλια της διαφθοράς, που από μία ώρα και μετά το βράδυ μετά τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους, βάζουν τις ροζ διαφημίσεις…

Ο Μάρκος Αυρήλιος, ο Αυτοκράτορας, πολεμιστής και φιλόσοφος το είχε γράψει και τα διδάγματά του παραμένουν αιώνια στον χρόνο: “Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.” Δηλαδή, ο καλύτερος τρόπος για να σταθούμε όρθιοι είναι να μη γίνουμε ίδιοι με τον αντίπαλο! Να κτίσουμε μία γραμμή αντιστάσεως, που δεν την περιμένουν, που δεν την έχουν προβλέψει. Άλλωστε, όπως έχει γράψει ο Καρλ Φον Κλαούζεβιτς “Ο πόλεμος είναι μια απλή συνέχιση της πολιτικής μ’ άλλα μέσα.” Ισχύει και το αντίστροφο και θα πρέπει όσοι θέλουν να πυκνώσουν τις γραμμές μας να δώσουν τον αγώνα τον καλό για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία να αισθανθούν σαν Άνδρες της Αυτοκρατορικής Φρουράς του Μεγάλου Ναπολέοντα στο Βατερλώ, σαν τον Κωνσταντή Κανάρη που πήγαινε ερασιθάνατος να καταστρέψει την τουρκική ναυαρχίδα. Να αισθανθούν κομμάτι του Πεπρωμένου ενός ολόκληρου Γένους και προπαντός να μην ακούνε αυτούς, τους φτηνούς και εφήμερους αναλυτές των δεδομένων, που είναι εναντίον μας γιατί τότε το δηλητήριο της ηττοπάθειας θα φωλιάσει στην καρδιά τους και θα πετάξουν τα όπλα, γενόμενοι σε πρώτο χρόνο λιποτάκτες και στην συνέχεια δούλοι.

Τα “καμένα χαρτιά” και τα “ταλέντα”

Και ήταν Σεπτέμβριος του 2018 όταν στο Περιοδικό “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ” έδωσα μία συνέντευξη στην οποία υπήρχε η ερώτηση: “Το μήνυμα σας προς τους νέους και τις νέες της Χρυσής Αυγής; Και η απάντησή μου είχε ως εξής: “Το μήνυμά μου προς αυτούς που είναι το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είναι το αύριο του εθνικού αγώνα, είναι ότι πρέπει να απαλλαγούν οριστικά από την κακομοιριά της “λογικής” ενός σάπιου συστήματος. Να μην ακούνε αυτούς που λένε ότι οι ιδεολογικοί αγώνες δεν οδηγούν πουθενά. Να μην ακούνε αυτούς που λένε ότι τίποτε δεν αλλάζει.

Αυτό που έλεγα τότε, όταν κανείς δεν πίστευε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μία χούφτα ψήφους που έκλεψαν οι επιτήδειοι της ξενόδουλης εξουσίας, θα βρεθεί εκτός Βουλής και βεβαίως και από τις προδοσίες αυτών που κουράστηκαν να είναι τίμιοι, να είναι Ιδεολόγοι. Αυτό που έλεγα τον Σεπτέμβριο του 2018, το επαναλαμβάνω και τώρα: “Να μην ακούνε αυτούς που λένε ότι τίποτε δεν αλλάζει”. Να μη ξεχνάνε ότι όταν ξεκινήσαμε όχι μόνο ολόκληρο το σύστημα ήτανε εναντίον μας, αλλά και όλοι αυτοί που παριστάνουν τους “πατριώτες” και τους “εθνικιστές” και οι οποίοι έλεγαν ότι είμαστε καμένα χαρτιά και εμείς τα “καμένα χαρτιά” βρεθήκαμε για επτά χρόνια στην Βουλή και είμαστε ακόμη ζωντανοί στην πολιτική ζωή, ενώ αυτοί παρέμειναν “ταλέντα” με προοπτικές, που δεν έκαναν και δεν θα κάνουν τίποτε!

Σολζενίτσιν: “Ας μη αφήσουμε το κέρδος να εξελιχθεί σε κοινωνική μάστιγα”

Ζήσαμε την αλλαγή ενός ολόκληρου κόσμου με την κατάρρευση του μπολσεβικισμού και την ανάδυση μιας ακόμη πιο βάρβαρης πνευματικά δύναμης, της παγκοσμιοποίησης, που υπηρετεί απόλυτα και μόνο το κέρδος, για το οποίο ο μεγάλος Ρώσσος συγγραφέας Αλέξανδρος Σολζενίτσιν, σχολιάζοντας την προσπάθεια της Ρωσίας να βρει τον χαρακτήρα της μετά τον μπολσεβικισμό, έγραφε εμπνευσμένα: “Ας μη αφήσουμε το κέρδος να εξελιχθεί σε κοινωνική μάστιγα”. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και το κέρδος εξελίχθηκε σε κοινωνική μάστιγα και ήδη σήμερα η τυραννία του χρήματος έχει απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο σαν μία δύναμη ανεξέλεγκτη, η οποία καταστρέφει τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Τον Οκτώβριο του 2012 με αφορμή την τέταρτη έκδοση του κειμένου “ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ”, έγραψα έναν πρόλογο λίγων σελίδων στον οποίο τόνιζα ότι η νίκη μας, η νίκη του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε πανηγυρικά στην Βουλή, πραγματοποιήθηκε κυριολεκτικά εναντίον όλων και κυρίως εναντίον του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, το οποίο ήλεγχε και ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τις εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όλους αυτούς για τους οποίους ήταν θέμα τιμής να πολεμούν με ψεύδη και τρόπους βρώμικους, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Μη ξεχνάτε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ότι και τότε το 2012, πριν την μεγάλη εκλογική μας νίκη του Μαΐου, ήταν όλοι εναντίον μας, όπως και τώρα. Αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ της “δημοκρατικής” τυραννίας, εξόριστοι κυριολεκτικά από μία “political correct” δικτατορία και παρ’ όλα αυτά κατορθώσαμε να τους νικήσουμε και εάν το πιστέψουμε θα τους νικήσουμε και πάλι, αρκεί να μην συνθηκολογήσουμε, να μην υποστείλουμε την Σημαία, να μην παραδεχθούμε την ήττα.

Με “γκιλοτίνες” τις τηλεοπτικές οθόνες

Και έχουμε σήμερα το πλεονέκτημα ότι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι προδότες, ποιοι οι λιποτάκτες και ποιοι οι λιγόψυχοι γιατί είναι στην φύση του ανθρώπου, οι πολλοί να είναι αδύναμοι και πάντοτε να είναι οι λίγοι οι δυνατοί, που αλλάζουν τα πράγματα πέρα από την λογική, πέρα από τους αριθμούς, πέρα από τις αναλύσεις κάθε μελέτης δήθεν ορθολογιστικής.

Το σύστημα όχι απλά φοβήθηκε, αλλά κυριολεκτικά βρέθηκε σε κατάσταση πανικού με την επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και έτσι, έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία, που συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας και έτσι βρέθηκα και εγώ που σας γράφω αυτές τις γραμμές με τις χειροπέδες στα χέρια τον Οκτώβριο του 2013, όταν πίστεψαν όλοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”! Και ήταν τότε η επιχείρηση “σοκ και δέος” του συστήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Με “γκιλοτίνες” τις τηλεοπτικές οθόνες, στις οποίες παράνομα μας παρουσίαζαν με τις χειροπέδες στα χέρια έστελναν ένα μήνυμα τρόμου στον Λαό, σε όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους των λαϊκών τάξεων, στην νεολαία, σε εργάτες και αγρότες, σε άνεργους, σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς ένα μήνυμα που έλεγε “μακριά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί αλλιώς …”

Τα χρόνια πέρασαν και μετά από έξι εκλογικές μάχες νικηφόρες, χάσαμε μία μάχη και πιστεύουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί πλέον παρελθόν. Ενάντια στην φτηνή λογική τους, ενάντια στους λιγόψυχους και τους κουρασμένους, ενάντια σε όλους αυτούς που παραδόθηκαν και λιποτάκτησαν, ενάντια στην “δημοκρατική” τυραννία και με απόλυτη πίστη στη Σημαία μας, συνεχίζουμε τον αγώνα, έναν αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας, που ξεπουλάνε στα διεθνή παζάρια οι έμποροι των εθνών μαζί με την Ιστορία μας και τα Ιδανικά μας, εναντίον όλων ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version