Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταματήστε!

Σταματήστε!

Σχεδόν όλοι οι πολίτες, εκτός από εκείνους που φορούν κομματικές (και συνήθως χρηματικές) παρωπίδες, είναι δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα Ελληνο-τουρκικά.

Και πώς να μην είναι άραγε; Βλέπετε όταν κλείνουν τα φώτα των studios και οι τηλεοπτικές κάμερες, οι πολιτικοί στην Ελλάδα, πάνε για ούζα… Ενώ οι πολιτικοί στην τουρκία, πάνε για δουλειά. Εργάζονται για δεκαετίες με σχέδιο και σύστημα. Σαν αποτέλεσμα αυτών των σχεδιασμών, έχουν καταφέρει να γκριζάρουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν την Ελληνική κυριαρχία και να οδηγούν την Ελλάδα σε μια άνευ προηγουμένου ήττα, στην διχοτόμηση του Αιγαίου και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα!

Γιατί το λέω αυτό; Μα γιατί ήδη διάφοροι πολιτικοί, που κατά τα άλλα διαφωνούν μεταξύ τους και στα κανάλια δαγκώνει ο ένας τον άλλο στον λαιμό, συγκλίνουν στο ότι μια συνεκμετάλλευση θα ήταν «επωφελής». Και φυσικά το ανησυχητικό δεν είναι τόσο ότι συμφωνούν οι αριστερο-δέξιοι μπορντοροδοκόκκινοι «πατριώτες» αλλά ότι συμφωνούν μαζί τους τα μεγάλα αφεντικά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Με δυο λόγια, τελειωμένα πράγματα.

Κυρίες και κύριοι, θα είμαστε εμείς, στην δική μας γενιά που οι τούρκοι θα μας αρπάξουν το μισό (τουλάχιστον) Αιγαίο. Έτσι έχουν αποφασίσει οι «μεγάλες δυνάμεις» ή αλλιώς οι καλοί μας σύμμαχοι και θα ξέρουν καλύτερα…

Όταν οι πολίτες ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις ελλιπείς και αναποτελεσματικές αλλά και ερασιτεχνικές αντιδράσεις της, στην συμφωνία τουρκίας – Λιβύης, βγαίνουν τα παπαγαλάκια της ΝΔ και απαντούν, δείτε τι έλεγε ο ΓΑΠ, τι έλεγε ο Τσίπρας, τι έλεγε ο Φίλης ή ο Κοτζιάς και άλλα τέτοια. Μια κλασική πλέον μέθοδος, επαναλαμβάνεται σταθερά. Αφήστε επιτέλους τι έλεγαν και τι έκαναν οι άλλοι! Τι κάνετε εσείς έχει σημασία! Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους Έλληνες!

Σταματήστε να γελοιοποιείτε την χώρα. Σταματήστε να απογυμνώνετε την χώρα. Σταματήστε να εξευτελίζετε την χώρα. Δεν είναι το χωράφι σας να του βάλετε φωτιά και να το κάψετε. Είναι το δικό μας χωράφι! Σταματήστε να υπακούετε στα ξένα κέντρα εξουσίας. Σταματήστε να βάζετε τα διεθνή συμφέροντα πάνω από τα Ελληνικά. Είστε πρώτα Έλληνες και ύστερα Ευρωπαίοι ή κοσμοπολίτες… ή μήπως όχι;

Αλλά και οι πολίτες πρέπει να σταματήσουμε. Να σταματήσουμε να εξαγοραζόμαστε. Σταματήστε να δέχεστε ότι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι. Σταματήστε να αποδέχεστε τον βιασμό. Είμαστε μια κακοποιημένη χώρα κι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία ως πολίτες, θα καταλήξουμε στην αυτοκτονία.

Οι τούρκοι λέει έχουν δικαιώματα στο Αιγαίο κι ας λέγεται «Αιγαίο» εδώ και χιλιάδες χρόνια από τον Αιγέα, και όχι από κάποιον Αχμέντ ή Μουχαμάντ.

Εγώ ξέρω ότι η θάλασσα του Αιγαίου δεν είναι γαλάζια, αλλά κόκκινη από το αίμα χιλιάδων Ελλήνων που για χιλιάδες χρόνια το προστάτευσαν από τους βάρβαρους και το διατήρησαν Ελληνικό κόντρα στην επιβουλή τεράστιων ξένων δυνάμεων.

Κι εμείς τώρα σαν αποχαυνωμένοι και δειλοί, θα το χαρίσουμε; ΝΤΡΟΠΗ!

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Exit mobile version