Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα σκοτεινό μέλλον σήμερα

Ένα σκοτεινό μέλλον σήμερα

Σε έναν άρρωστο κόσμο, χωρίς ηγέτες και με γεωπολιτικές ανακατατάξεις που θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα δεν χρειάζεται κάποιος να είναι προφήτης για να προβλέψει ένα σκοτεινό μέλλον, ένα μέλλον στο οποίο βάλθηκαν να οδηγήσουν εκ νέου οι εξουσιαστές των λαών. Για κάποιον που παρακολουθεί την παγκόσμια πολιτική και οικονομική πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει πως σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο στην ιστορία, καταγράφεται ένας παραλογισμός και οι ηγέτες των διαχρονικά μεγάλων υποτίθεται δυνάμεων άγουν και φέρονται ως μαριονέτες δείχνοντας πως κάποιοι άλλοι κινούν τα νήματα.

Μέσα σε αυτήν την τραγική περίοδο οικονομικών κρίσεων, πολεμικών συγκρούσεων και βασιλείας του χρηματοπιστωτικού τοκογλυφικού συστήματος οι ανακατατάξεις βρίσκονται προ των πυλών. Το δυστύχημα για την Πατρίδα μας είναι πως όχι μόνο δεν υπάρχει εμπνευσμένη ηγεσία, αλλά πολύ περισσότερο η κυβερνώντες φέρονται με δουλικό τρόπο προς κάθε κατεύθυνση. Δέχονται αδιαμαρτύρητα μια προς το παρόν εισβολή αμάχων, οι οποίοι μπορούμε να προβλέψουμε πως θα φερθούν σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης. Αν ο ορισμός του εποικισμού είναι η μεταφορά ξένων κατοίκων σε πια περιοχή από δυνάμεις κατοχής και για το διεθνές ποινικό δικαστήριο αποτελεί έγκλημα, οι αποτυχημένοι πολιτικοί μας δεν κάνουν καμία κίνηση, αλλά ανήμποροι παρακολουθούν την εισβολή χιλιάδων αφρικανοασιατών καθιστώντας αναπόφευκτη μια κοινωνική σύγκρουση στο μέλλον.

1.000 χρόνια γειτνίασης με τις μογγολικές ορδές του μεσαίωνα και 1.000 χρόνια συγκρούσεων με αποτυχίες και επιτυχίες οδήγησαν τελικά στο σήμερα. Οι τούρκοι φέρονται ως δύναμη κατοχής από τη στιγμή που επιβάλουν την ατζέντα τους, διεκδικούν και τελικά πετυχαίνουν μονομερώς να βάλουν χέρι στα ενεργειακά κοιτάσματα και την ίδια στιγμή εποικίζουν την Ελλάδα με χιλιάδες μουσουλμάνους. Μια κυβέρνηση ικετών τρέχει στα σαλόνια της δύσης και στα παλάτια παρηκμασμένων βασιλικών οίκων (υπολείμματα ενός άλλοτε ένδοξου παρελθόντος ηρωικών Βασιλέων) εκλιπαρώντας για βοήθεια, εισπράττοντας τελικά ευχολόγια και αδιάφορα τιτιβίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια κυβέρνηση περιορίζεται σε ανακοινώσεις πως υπάρχουν δυσκολίες στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τελικά δέχεται με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης την συν-διαχείριση στο Αιγαίο.

Το ολέθριο εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα κάθε απόχρωσης διαμόρφωσε αργά και σταθερά τις συνθήκες εκείνες με τις οποίες η εξωτερική μας πολιτική στηρίζεται σε ευχολόγια. Υπεύθυνο ολόκληρο το πολιτικό σύστημα για την διάλυση της οικονομίας και την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων επιδίδεται μόνο σε ανέξοδους δήθεν λεονταρισμούς χωρίς ίχνος ντροπής. Ανάξιοι σαλονάτοι αστοδεξιοί παραδίδουν γη και ύδωρ ως απλοί παρατηρητές. Ανάξιος και ένας λαός ψηφοφόρων που τους ανέχεται και τους εκλέγει ασχολείται με ανούσιες αηδίες, θύμα στο βωμό της μεταπολιτευτικής σαπίλας.

Σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου η επικράτηση της υπερκατανάλωσης και ενός αρρωστημένου υλισμού ίσως δεν αφήνει χώρο για αγνούς ιδεολόγους, εμείς ανάψαμε τη δάδα και οφείλουμε όσοι πιστοί να διατηρήσουμε τη φλόγα της αναμμένη. Οφείλουμε να διαδώσουμε μια Εθνική επαναστατική ιδέα κυρίως στη νεολαία και να σταθούμε όρθιοι απέναντι στη συντήρηση μιας ελιτίστικης δεξιάς, υπεύθυνης για πολλά από τα δεινά της ανθρωπότητας, αλλά και απέναντι στον ενθομηδενισμό και τη σαπίλα μιας διεθνιστικής νεοαριστεράς, υπηρετώντας αμφότεροι έναν διεθνή παρασιτικό τοκογλυφικό μηχανισμό τρωκτικών. Αυτό εν τέλει δίνει πνοή στο σκοπό μας και αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, μακριά από πολιτικά καλούπια και πατριδοκάπηλους καιροσκόπους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version