Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μεταμφιεσμένοι σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις οι τρομοκράτες που χτυπούσαν γραφεία της Χρυσής Αυγής

Με τουλάχιστον 6 επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, σχετίζονται οι 2 συλληφθέντες από την Αντιτρομοκρατική, για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί ούτε ονόματα, ούτε φωτογραφίες στην δημοσιότητα.

Μία εκ των τρομοκρατικών ενεργειών, όπως διαβάσαμε στην σχετική ανακοίνωση, αφορά την άνανδρη επίθεση σε βάρος μελών της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο, η οποία έλαβε χώρα λίγο πριν το άνοιγμα των γραφείων στις 14 Ιουνίου του 2017.

Τι συνέβη όμως τότε και τι κοινό υπάρχει με την επίθεση στην οδό Δηλιγιάννη την 1η Νοεμβρίου του 2019;

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και στις δύο περιπτώσεις ήταν ελαφρώς ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ! Στην πρώτη περίπτωση ως “αστυνομικοί” φώναξαν στους Εθνικιστές “Αστυνομία, πέστε κάτω”, ώστε να τους αιφνιδιάσουν και να μην συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση και στην περίπτωση του εμπρηστικού μηχανισμού στην Δηλιγιάνη, ως “συνεργείο του δήμου” για να κινήσουν όσο τον δυνατόν λιγότερες υποψίες για την χρήση της σκάλας.

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς είναι εξακριβωμένο ότι στις επιθέσεις αυτές συμμετείχαν περισσότερα άτομα.

Για την ώρα σας θυμίζουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” (αρ. φύλλο 1038, 21 Ιουνίου 2017) για την δολοφονική ενέδρα στον Ασπρόπυργο:

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

“30 παρακρατικοί αλήτες της αριστεράς, έστησαν δολοφονική ενέδρα σε 4 Συναγωνιστές, την ώρα που εκείνοι άνοιγαν το γραφείο της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο. Ακόμα και η αριθμητική τους υπεροχή όμως, δεν τους έδινε την «σιγουριά» που θα ήθελαν και έτσι οι αριστεροί εγκληματίες, φόρεσαν διακριτικά της… Αστυνομίας και φώναξαν προς τους Χρυσαυγίτες «Αστυνομία, πέστε κάτω».  Αφού αιφνιδίασαν τα θύματά τους, χτύπησαν με δολοφονική μανία τους Συναγωνιστές στα κεφάλια, στα πόδια, στις πλάτες… Είναι χαρακτηριστικό ότι έσπασαν τα χέρια μιας Συναγωνίστριας με… σφυριά.
Αν απέφυγαν τα χειρότερα οι 4 Συναγωνιστές, αυτό οφείλεται στην ψυχραιμία τους και στην σθεναρή τους αντίσταση, απέναντι στους άνανδρους συμμορίτες του μαρξιστικού υποκόσμου, που λειτούργησαν για άλλη μια φορά, ως το μακρύ χέρι του συστήματος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από την δολοφονική ενέδρα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ την επίθεση. Σιωπή από τα κόμματα, σιωπή και από τα ΜΜΕ που μιλούν για «τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής» στα γεμάτα ψεύδη και χολή ρεπορτάζ τους. Με ανάρτησή τους όμως στο παρακρατικό Indymedia (που δήθεν θα έκλεινε η ΝΔ), οι παρακρατικοί εγκωμιάζουν το έγκλημά τους αφού γνωρίζουν καλά πως θα παραμείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ… Η απάντηση των Εθνικιστών θα είναι και πάλι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω και θα έρθει σύντομα η στιγμή, που ο Αγώνας όλων αυτών των σπουδαίων Ανδρών και Γυναικών της Χρυσής Αυγής, θα βρει την Δικαίωσή του.”

Exit mobile version