Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ήθος των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής: Συνεχάρη δημόσια τους δημοτικούς αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση ο Τ. Μπουγάς

Το ήθος των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής: Συνεχάρη δημόσια τους δημοτικούς αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση ο Τ. Μπουγάς

Σε μια δημοκρατική κοινωνία που έχει σαν θεμελιώδη αρχή την ισότητα στα δικαιώματα αλλά και στις υποχρεώσεις απέναντι στον νόμο, αυτοί που εκλέγονται θα πρέπει ν’ αποτελούν το καλό παράδειγμα. Έτσι ώστε να δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους συμπολίτες τους.

Στην Ελλάδα βέβαια είναι διαφορετικό τι θα έπρεπε να ισχύει και τι τελικά συμβαίνει, αφού όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι απ’ όσους έχουν εξουσία στα χέρια τους, κάνουν ό,τι τους καπνίσει . Ωστόσο στο Δ.Σ του Δήμου Καλλιθέας, ο επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα, Τρύφων Μπουγάς προχώρησε σε μια μάλλον ασυνήθιστη, όσο και σπάνια κίνηση.

Ο Συναγωνιστής συνεχάρη δημόσια τους δημοτικούς αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση (η οποία έχει πληρωθεί ήδη) για κάποια παράβαση, αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο με την καλή πίστη πως αντιμετωπίζει το ίδιο όλους τους πολίτες και δεν κάνει κάποιες χάρες σε δικούς του. Ταυτόχρονα όμως αναρωτήθηκε δημόσια, για ποιόν ακριβώς λόγο, υπήρξαν καλοθελητές που τον πλησίασαν και του είπαν χαρακτηριστικά, πως θα είναι κορόιδο αν την πληρώσει και έσπευσαν να του προσφέρουν… βοήθεια για να την σβήσουν. Με αφορμή αυτό το περιστατικό λοιπόν, ο Τρύφων Μπουγάς, έθεσε ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16ης Δεκεμβρίου.

Όπως για παράδειγμα πόσες κλήσεις έχουν κοπεί ετησίως, πόσες έχουν πληρωθεί και πόσες έχουν σβηστεί αν έχει υπάρξει τέτοιο φαινόμενο. Επιπλέον πόσες από αυτές τις κλήσεις αφορούσαν αιρετούς και αν αυτοί τις πλήρωσαν ή δια της οδού που εξυπηρετεί το σβήσιμο των κλήσεων, δεν κατέθεσαν το τίμημα για την τροχαία παράβαση, στην οποία υπέπεσαν. Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν μιλάμε για μια δημοκρατία, αλλά για μπανανία, όπου αυτοί που εκλέγονται από τον λαό, ζουν σε βάρος του, χωρίς να πληρώνουν ούτε τα πρόστιμα για τις παραβάσεις τους στον δρόμο. Την ίδια στιγμή που σε κάθε ευκαιρία, οι κλήσεις στους μεροκαματιάρηδες και τους βιοπαλαιστές πέφτουν βροχή.

Κι αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη, πως γενικά, αλλά και ειδικά στην Καλλιθέα, υπάρχει ένας παρασιτισμός από γνωστές πολιτικές παρεούλες σε βάρος των υπόλοιπων δημοτών. Οι εκλεκτοί αιρετοί της Καλλιθέας υφίστανται άραγε τις επιπτώσεις των κάθε λογής παραβάσεων τους;

Exit mobile version