Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των «ευπαθών» από τις άβουλες κυβερνήσεις

Καμία αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των «ευπαθών» από τις άβουλες κυβερνήσεις

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση από ρομά διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με το πρόσχημα της ιδιότητας υπαλλήλων της ΔΕΗ ή συντηρητών ανελκυστήρων που ήθελαν να κάνουν έλεγχο ή επιδιόρθωση γνωρίζοντας ότι και να συλληφθούν δεν θα υποστούν σοβαρές κυρώσεις, περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ η λεία.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2019 η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την πολυμελή εγκληματική οργάνωση των Ρομά που είχε καταληστέψει ηλικιωμένα άτομα κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Αναλυτικά εξιχνιάστηκαν συνολικά 2 περιστατικά ληστειών και 32 περιπτώσεις κλοπών σε Γλυφάδα, Βούλα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Άλιμο, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Δύο σημαντικές πτυχές αυτής της υπόθεσης είναι οι εξής:

1. Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι ρομά από την εγκληματική δράση τους υπερβαίνει τα 1.180.000 ευρώ και 2. οι ρομά είχαν επανειλημμένα συλληφθεί στο σύνολο τους για τα ίδια ακριβώς αδικήματα και έπειτα προφανώς είχαν αφεθεί ελεύθεροι από την υπάρχουσα νομοθεσία να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική δράση τους.

Συμπερασματικά ο ποινικός κώδικας που έχει νομοθετήσει το αριστεροδεξιό καθεστώς δεν αποτρέπει την διάπραξη ληστειών και κλοπών από κάθε είδους εγκληματία.

Μόνο με πολιτικά ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί πραγματικά να γίνει εφικτή η ανάσχεση της εγκληματικότητας.

Exit mobile version