Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς κάθε Παρασκευή

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς κάθε Παρασκευή

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου διεξήχθη στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ακόμη μία ομιλία από το συναγωνιστή Κώστα Παπαδημητρίου με θέμα: «Ο εχθρός εντός των τειχών».

Αρχικά, ο συναγωνιστής υπογράμμισε πως ο εχθρός εμφανίζεται υπό διάφορες παραμέτρους, ενώ συνοπτικά κατονόμασε τα διάφορα προσωπεία του, που δεν είναι άλλα από το Σιωνισμό, τη Μασονία, τον φανατισμό του Ισλάμ και την εσωτερική Προδοσία. Στη συνέχεια, επιχείρησε να επεξηγήσει τις απαρχές, καθώς και την εξέλιξη του Σιωνισμού ανά τους αιώνες έως και σήμερα. Τόνισε τον ανθελληνικό και αντι-ευρωπαϊκό χαρακτήρα των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών», που εμφανίζονται ως πλαστά αλλά υπογράμμισε πως όσα προμήνυε το εν λόγω εβραϊκό σύγγραμμα λαμβάνουν χώρα στις ημέρες μας με τη σύμπραξη των παγκοσμίων Μασονικών Στοών, των εγκάθετων πολιτικών και των προδοτικών κυβερνήσεων των απανταχού εθνών.

Παράλληλα, ανέφερε πως το πιο αξιόπιστο όργανο του διεθνούς Σιωνισμού δεν είναι άλλο από τους φανατικούς ισλαμιστές που χρησιμοποιούνται πολιτικά αφειδώς για τη διάλυση των εθνικών ευρωπαϊκών κρατών, όπως και της Ελλάδας. Καυτηρίασε τις «δημοκρατικές» αρχές του Συστήματος, το οποίο κατηγορεί τους Εθνικιστές, δίχως να τους δίνει τη δυνατότητα αντιλόγου. Κατηγόρησε τους ευκαιριακούς προδότες, που σαν άλλοι Εφιάλτες, υποσκάπτουν σε κάθε σημαντική στιγμή την ενότητα και τη συνοχή μιας παράταξης που αντιστέκεται ηρωικά.

Με τους προδότες να έχουν απομακρυνθεί από το Κίνημα, αποτελεί πλέον ουσιαστικός στόχος η προετοιμασία μιας νέας Εθνεγερσίας, μέσω της οργάνωσης και της πολιτικής καθοδήγησης της Χρυσής Αυγής. Μια αποστολή που όπως τονίστηκε μπορεί να έρθει εις πέρας μέσα από Συσπείρωση, Ανασύνταξη και Πειθαρχία.

Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος μεταξύ του συναγωνιστή και των υπολοίπων παρευρισκόντων. Ως είθισται άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version