Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεθνής εξευτελισμός για την πολυδιαφημισμένη Γκρέτα Τούνμπεργκ

Διεθνής εξευτελισμός για την πολυδιαφημισμένη Γκρέτα Τούνμπεργκ

Διεθνής εξευτελισμός για το πολυδιαφημισμένο κακομαθημένο κοριτσόπουλο Γκρέτα Τούνμπεργκ, την οποία τους τελευταίους μήνες λανσάρει επίμονα η πολιτική ορθότητα. «Ταξιδεύοντας σε υπερπλήρη τραίνα στη Γερμανία, αλλά επιτέλους επιστρέφω σπίτι μου», έγραφε σε ανάρτησή της στο τουίτερ η 16χρονη ευνοούμενη του Τζορτζ Σόρος, που διεθνώς διαφημίζεται ως «η απόλυτη αγωνίστρια για το περιβάλλον». Φρόντισε, μάλιστα, να μας μοστράρει και φωτογραφία η οποία, υποτίθεται ότι, δείχνει την ταλαιπωρία της στα «υπερπλήρη τραίνα».

Μπορεί η… θηλυκή αντανάκλαση του μικρού Ντέμιαν από την ταινία «Προφητεία» να μας παριστάνει την αγνή αγωνιζόμενη κατά της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη, αλλά την παραμυθένια ατμόσφαιρα, που θα ζήλευε και ο Μινχάουζεν, την χάλασαν οι υπάλληλοι των γερμανικών σιδηροδρόμων, οι οποίοι με μια άψογα ειρωνική ανάρτησή τους αποκάλυψαν το ψέμα της, καθώς είχε κλείσει πρώτη θέση σε τραίνο, αλλά «κλαιγόταν» για το δήθεν στριμωξίδι που έτρωγε:

«Αγαπητή Γκρέτα, σε ευχαριστούμε γιατί μας στηρίζεις, εμάς τους σιδηροδρομικούς , στον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής. Είμαστε χαρούμενοι που ταξίδεψες μαζί μας, το Σάββατο, με το δρομολόγιο ICE 74. Και αυτό με 100% οικολογικό ρεύμα. Ακόμα πιο όμορφο θα ήταν αν είχες αναφέρει πόσο φιλικά και αξιόπιστα σε εξυπηρέτησε το προσωπικό μας στη θέση που είχες κλείσει, στην πρώτη θέση».

Μιλάμε, για «σφάξιμο με το γάντι» για το δυστυχισμένο αυτό πλάσμα, το οποίο λέει ψέματα ακόμα και για ένα απλό ταξίδι με το τραίνο. Τα χρόνια θα περάσουν και κανείς πλέον δεν θα την θυμάται. Και όσοι, ως εξαίρεση στον κανόνα, θα την θυμούνται, θα είναι μόνο ως ένα κακόγουστο αστείο, για ένα κορίτσι που αντί να του συμπαρασταθούν στα προβλήματα που αντιμετώπιζε, κάποιοι επιτήδειοι το χρησιμοποίησαν ως μαριονέτα για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version