Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρώτη αντίδραση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου μετά την πρόταση της Εισαγγελέως

Η πρώτη αντίδραση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου μετά την πρόταση της Εισαγγελέως

Δίχως να σχολιάζει καν την πρόταση της Εισαγγελέως η οποία σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο έγκλημα του 2013 στο Κερατσίνι, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα λακωνικό μήνυμα: «ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Χωρίς αυτήν την δίκη θα ήταν άλλη σήμερα η εικόνα της πολιτικής στην Ελλάδα…»

Όπως είναι ήδη γνωστό από τα ίδια ΜΜΕ που επί 6 χρόνια ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ την Χρυσή Αυγή, «από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δεν προέκυψε ότι δόθηκε εντολή από αυτή…», σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική πρόταση, η οποία επιπλέον χαρακτηρίζει και ως “αναξιόπιστους” τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Πράγματι, το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετικό σήμερα, εάν επί 6 ολόκληρα χρόνια κάποιοι δεν «κανιβάλιζαν» διά του Τύπου το Κίνημά μας. Αν κάποιοι άλλοι μας αντιμετώπιζαν πολιτικά και όχι στήνοντας μια άθλια σκευωρία. Και αμφότεροι στο να στοχεύουν στην πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Η ώρα της δικαίωσης όμως πλησιάζει.

Exit mobile version