Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αλιβιζάτος θέλει να διαταχθεί έρευνα για τους αστυνομικούς που δεχόντουσαν έπιπλα στα κεφάλια τους από αναρχοκομμουνιστές

Ο Αλιβιζάτος θέλει να διαταχθεί έρευνα για τους αστυνομικούς που δεχόντουσαν έπιπλα στα κεφάλια τους από αναρχοκομμουνιστές

Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζητά ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος για περιστατικά «αστυνομικής βίας», όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στον υπουργό.

Ο Αλιβιζάτος που είναι πρόεδρος στην επιτροπή που αφορά την διερεύνηση πειθαρχικών παραπτωμάτων της Αστυνομίας, παίρνει αφορμή από το περιστατικό στο Κουκάκι και καλεί τον υπουργό να διατάξει τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπου για την εκκένωση της κατάληψης στο Κουκάκι, έχουν γραφτεί ήδη δεκάδες ανοησίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που περιγράφουν την αστυνομική επιχείρηση σαν… ταινία του hollywood με “βασανισμούς”… αθώων “αντιεξουσιαστών” και των γειτόνων τους!

Στην οποία κατάληψη βρέθηκε μέχρι και παγίδα με καρφιά (!) που θα μπορούσε να προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό, ενώ συγγενικό πρόσωπο των συλληφθέντων επιχείρησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού!

Και μέσα σε όλο αυτό το όργιο παραβατικότητας, ο Αλιβιζάτος ζητά Ένορκη Διοικητική Εξέταση, κάτι που να είστε σιγουρότατοι πως θα πετύχει!

Υ.Γ. Γνωστοί θαμώνες της κατάληψης Κούβελου ήταν τα άτομα που συμμετείχαν στην τρομοκρατική ομάδα που χτυπούσε γραφεία της Χρυσής Αυγής με εκρητικούς μηχανισμούς. Ορμητήρια επιθέσεων οι καταλήψεις των αναρχοκομμουνιστών και αυτό το ξέρουν μέχρι και τα μπουκάλια των μολότοφ που βρίσκονται εν αφθονία στο εσωτερικό τους. Δυστυχώς όμως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει τις συμμορίες της Αριστεράς και μόλις καθίσει η σκόνη της επιχείρησης “νόμος και τάξη” θα μας θυμηθείτε…

Exit mobile version