Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα: “Δύο συλλήψεις για επιθέσεις στην Χρυσή Αυγή”

Ελεύθερη Ώρα: “Δύο συλλήψεις για επιθέσεις στην Χρυσή Αυγή”

Στα ψιλά πέρασαν οι εφημερίδες το πραγματικά σοβαρό γεγονός, το οποίο αποκαλύπτει την ύπαρξη παρακράτους και την συγκάλυψη από σκοτεινούς μηχανισμούς των εγκληματικών στοιχείων, που έχουν προβεί σε σωρεία εγκληματικών ενεργειών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Αντίθετα, ΜΟΝΟ η Εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, είχε το γεγονός σε πρωτοσέλιδο τίτλο της την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. Όπως γράφει μάλιστα η εφημερίδα, εναντίον των δύο συλληφθέντων, εκκρεμούσαν εντάλματα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, μετά την συμμετοχή τους σε επιθέσεις εναντίον γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όπως είναι γνωστό, αυτοί που συνελήφθησαν και αποτελούν δύο μόνον μέλη πολυμελούς τρομοκρατικής ομάδας, ήταν σεσημασμένοι και καθόλου άγνωστοι στις αρχές… Μάλιστα, εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι η επίθεση έγινε με την Αστυνομία να τους παρακολουθεί εν δράσει και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα στοιχεία που προκύπτουν!

Στο σημείο αυτό τίθεται ένα σημαντικό ερώτημα. Οι δράσεις αυτές έγιναν σχεδόν όλες επί των ημερών που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο διάστημα αυτό η Ν.Δ. κάνοντας ένα βρώμικο πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έλεγε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ! Πώς συνεργαζόμασταν, λοιπόν, όταν άφηναν τους αναρχοκομμουνιστές εγκληματίες να κάνουν εγκληματικές επιθέσεις κατά μελών μας και να βάζουν βόμβες στα γραφεία μας;

 

ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ:
Αποκλειστική δήλωση Ν. Μιχαλολιάκου για την εισαγγελική πρόταση

Exit mobile version