Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ποιοι ενορχήστρωσαν την πλεκτάνη κατά της Χρυσής Αυγής;”

“Ποιοι ενορχήστρωσαν την πλεκτάνη κατά της Χρυσής Αυγής;”

Εγείρεται τεράστιο πολιτικό θέμα ποιοι ήταν αυτοί που ενορχήστρωσαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Ορθά η εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η ιδεολογία ενός κόμματος είναι ποινικά αδιάφορη. Και αυτό είναι ορθό, είναι αδιάφορο τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, στην δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι οπότε οι ιδέες και προτάσεις κρίνονται από τον λαό. Ο λαός θα κρίνει εάν ένα κόμμα αξίζει να τον εκπροσωπεί.

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής στήθηκαν κατηγορίες για την εκμηδενίσουν, για να ανακόψουν την πολιτική της πορεία. Ο λαός κρίνει την ιδεολογία και τις θέσεις ενός κόμματος όχι συγκεκριμένα κέντρα που κατασκεύασαν με απάτη την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Όμως εάν πάμε λίγα χρόνια πίσω θα θυμηθούμε ότι κάποιοι άνθρωποι η ηγεσία ενός κόμματος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά εκτοξεύτηκε πολύ λάσπη κατά ενός κόμματος που έμεινε εκτός Βουλής γιατί λιθοβολήθηκε με πλαστά στοιχεία, με προπαγάνδα και απάτη.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά… Ποιοι ενορχήστρωσαν την πλεκτάνη ώστε να φυλακίσουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής; Ποιοι έστησαν το πολιτικό κόλπο να συκοφαντήσουν και κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση ενώ η εισαγγελέας αναγνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BANKINGNEWS.GR

Exit mobile version